Γιάννης Στάνκογλου: «Αν γίνει το “Νησί 2”, θα είμαι μέσα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (25/11) και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Άρη Σερβετάλη, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με την Βικτόρια Χίσλοπ.

«Ο Άρης Σερβετάλης προφανώς έδωσε την απάντησή του ο ίδιος»

Αρχικά, αναφορικά με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο Γιάννης Στάνκογλοτ ανέφερε: «Ο Άρης Σερβετάλης προφανώς έδωσε την απάντησή του ο ίδιος. Προφανώς είχε ειδοποιήσει για κάτι τέτοιο. Εγώ καταλαβαίνω πολλούς ηθοποιούς που θα μείνουν χωρίς δουλειά για το επόμενο διάστημα, αλλά από την άλλη θα έπρεπε να είχε γίνει ένας προγραμματισμός εφόσον ο Άρης δεν μπορεί, να μπορεί κάποιος άλλος».

«Είμαι θετικός, τη Βικτόρια την αγαπώ»

Ακόμη ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως η Βικτόρια Χίσλοπ τον προσέγγισε για το «Νησί 2» και πως με χαρά του θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς. «Μένει να δούμε πότε θα γίνουν τα γυρίσματα, πότε θα μπορώ, πού θα είναι. Είμαι θετικός, τη Βικτόρια την αγαπώ. Αν είναι να γίνει, θα είμαι μέσα» υπογράμμισε.

Γιάννης Στάννκογλου και Ευγενία Δημητρόπουλου
© Instagram

Υπενθυμίζεται πως, ο Γιάννης Στάνκογλου στον πρώτο κύκλο της σειράς « Νησί» υποδύθηκε τον Ανδρέα Βανδουλάκη. Τον άνδρας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Άννα (Ευγενία Δημητρόπουλου), την οποία όμως στη συνέχεια σκότωσε και φυλακίστηκε γι΄αυτό. Πέθανε όμως μέσα στη φυλακή οπότε μένει να δούμε πώς θα ενταχθεί ξανά στη σειρά ο ηθοποιός.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss