Γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία: Περηφάνεια για τα ελληνικά «φτερά»

Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία – Χρόνια πολλά στους καλύτερους πιλότους του ΝΑΤΟ, στο προσωπικό εδάφους και σε όλα τα στελέχη της HAF – Ένα μεγάλο «ευχαριστούμε», για όσα κάνετε για την πατρίδα.

Είναι οι άγρυπνοι φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου. Είναι αυτοί που «στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες». Είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του Αρχιπελάγους. Είναι οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ. Είναι οι Έλληνες Ίκαροι που μέρα και νύχτα, με όλες τις καιρικές συνθήκες υπερασπίζονται τα δίκαια της πατρίδας μας. Είναι αυτοί που προκαλούν «εφιάλτες» στους Τούρκους που επιχειρούν ανόητες παραβιάσεις του FIR Αθηνών. Είναι αυτοί που με καθαρό μυαλό, σιγουριά στα χέρια και τεράστιο αίσθημα ευθύνης μεταφέρουν τους συμπολίτες μας με αεροδιακομηδές στα νοσοκομεία των μεγάλων πόλεων. Είναι η «σάρισα» των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σήμερα, 8 Νοεμβρίου, εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία, γιορτάζουν τα ελληνικά «φτερά», γιορτάζουν αυτοί που είναι «πάντα έτοιμοι και πάντα νικητές»!

Πρώτοι σε όλα τα σενάρια εναέριας μάχης, αναχαίτισης, κρούσης αλλά και υποστήριξης. Πρώτοι και σε διεθνείς συμμαχικές ασκήσεις, με τα σχόλια θαυμασμού και αναγνώρισης να επιβεβαιώνουν το άριστο επίπεδο εκπαίδευσής τους, την εμπειρία, το ψυχικό τους σθένος και φυσικά την αγάπη για το λειτούργημα που επιτελούν.
Το έμψυχο δυναμικό, είναι σαφέστατα ο καταλύτης και ο πολλαπλασιαστής ισχύος της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Σε κάθε δράση των πιλότων, σε κάθε επιχείρηση, πριν από κάθε πτήση οποιουδήποτε αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας υπάρχει η συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων… μηχανικοί, τεχνικοί, ελεγκτές radar, μετεωρολόγοι, διαμορφώνουν μια καλοκουρδισμένη μηχανή που εγγυάται την επιτυχία κάθε αποστολής.

Με όραμα, με επιμονή, με σχέδιο, με διορατικότητα, μεθοδικότητα και αυταπάρνηση, η Πολεμική Αεροπορία επιβεβαιώνει καθημερινά γιατί συγκαταλέγεται στις καλύτερες αεροπορίες παγκοσμίως και οι Έλληνες πιλότοι στους καλύτερους του ΝΑΤΟ.
Το μέλλον για τα ελληνικά «φτερά» προμηνύεται λαμπρό. Η Πολεμική Αεροπορία γυρίζει σελίδα και περνά στην νέα εποχή έχοντας στη φαρέτρα της τα καλύτερα μαχητικά αεροσκάφη της Δύσης… τα γαλλικά Rafa …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss