Γιορτές στην TV: MEGA και ΕΡΤ ετοιμάζουν εντυπωσιακά σόου

Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν διαμορφώσει τα προγράμματα τους ώστε να είναι γεμάτα, μουσική, τραγούδια, χορό, παιχνίδια και φυσικά ανεβασμένη διάθεση.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και τα βλέμματα τραβά το MEGA και η δημόσια τηλεόραση. Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού και πανδημίας, τα στελέχη των καναλιών ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές με εντυπωσιακά σόου που θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση.
Οι πρώτες πληροφορίες αφορούν στα χριστουγεννιάτικα πρότζεκτ. Το MEGA, στις 24 Δεκεμβρίου στις 21.00, υποδέχεται το κοινό του με την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται σε ένα ανανεωμένο σκηνικό με εκλεκτούς καλεσμένους και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Καλεσμένοι ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διασκεδάσουν τον κόσμο από το σπίτι.

Την ίδια μέρα, παραμονή Χριστουγέννων, εκπλήξεις ετοιμάζει και η ΕΡΤ1. Το «Στούντιο 4» σβήνει τα φώτα του και βγαίνει βόλτα στη χριστουγεννιάτικη πόλη στις 22.00. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φορούν τα καλά τους, αφήνουν πίσω τους το στούντιο και ξεκινάνε μια μεγάλη βόλτα εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης: στους στολισμένους δρόμους της, στα θέατρά της, στα όμορφα στέκια της. Οι String Demons παίζουν γιορτινές μουσικές και η βραδιά των δύο παρουσιαστών αρχίζει με την παρέα τεσσάρων αγαπημένων πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών. Οι Γεωργία Μεσαρίτη, Ορέστης Χαλκιάς, Βαγγέλης Παπαδάκης και Εριφύλη Κιτζόγλου, με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό τους, αφηγούνται στη Νάνσυ και στον Θανάση πώς είναι τα Χριστούγεννα για τη δική τους γενιά. Από το σήμερα, γυρίζουμε σχεδόν έναν αιώνα πίσω, στα Χριστούγεννα της ποτοαπαγόρευσης της δεκαετίας του ’30, με τα swing και jazz κομμάτια των υπέροχων Les Trois Femmes και του κουαρτέτου τους.

Λαμπιόνια, κόσμος στους δρόμους, χαμογελαστά πρόσωπα. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος περπατούν κάτω από τα φώτα της πόλης. Συναντούν την Άννα Φόνσου, η οποία τους υποδέχεται στο γιορτινό τραπέζι με ιστορίες από τα παλιά. Πώς γιόρταζαν οι σταρ του δικού μας σινεμά τη δεκαετία του ’70; Ρετρό στιγμές παλιάς Αθήνας, τις οποίες συνοδεύει με το πιάνο της ένα πρόσωπο του σήμερα. Η νυχτερινή βόλτα συνεχίζεται. Οι παρουσιαστές συναντούν τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι», στην πλατεία του θεάτρου «Αλίκη». Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κώστας Κόκλας, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευείδη περιγράφουν μοναδικά τα δικά τους Χριστούγεννα. Λίγα μέτρα πιο κάτω, ακόμα μερικοί φίλοι έχουν στήσει γιορτή στα καμαρίνια του Μικρού Παλλάς. Η παρέα των Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρας Ματσούκα, Αντώνη Κρόμπα, Δημήτρη Σαμόλη και Αναστασίας Τσιλιμπίου μεγαλώνει, με τη Νάνσυ και τον Θανάση πίσω από τα φώτα της σκηνής. Ακόμη, ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταφέρει στους δυο παρουσιαστές, όπως μόνο αυτός ξέρει, το γιορτινό κλίμα της Θεσσαλονίκης από το θέατρο «Vergina». Κι επειδή Χριστούγεννα χωρίς τον αντιήρωα Σκρουτζ, δεν γίνονται, η Νάνσυ και ο Θανάσης κλείνουν τη βραδιά τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους συντελεστές του μιούζικαλ, «Σκρουτζ, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία».
Το σόου του Σπύρου Παπαδόπουλου
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η καρδιά της ΕΡΤ1 «χτυπά» με το σόου «Ένα, δύο, τρία… Έρχεται το 23’». Το πρωτοχρονιάτικο φορμάτ φιλοξενείται στο Στούντιο Δ, στην Κατεχάκη που ανοίγει έπειτα από 10 χρόνια! Οικοδεσπότης της βραδιάς είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος που θα πλαισιώνεται από τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Φοίβο Δεληβοριά και Χρήστο Νικολόπουλο. Καλεσμένοι τους είναι οι Γιώργος Κουβαράς, Φώτης Σεργουλόπουλος, Τζένη Μελιτά, Ρένα Μόρφη, Ζωή Κρονάκη, Δημήτρης Γιαγτζόγλου, Γιώργος Καραμίχος, Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης. Επίσης, πρωταγωνιστές από τις σειρές «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Το βραχιόλι της φωτιάς», «Τα νούμερα», «Μια νύχτα του Αυγούστου», «Η πτώση» και «Φλόγα και άνεμος», δίνουν το παρών. Το επόμενο διάστημα θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ρόλο οικοδεσπότη προκαλεί εντύπωση.
Σχετικές ειδήσεις

«Σασμός» Spoiler: Η Αργυρώ ρίχνει τη χαριστική βολή στον Σταύρο
Δούκισσα Νομικού: Το οριστικό τέλος της από τον ΑΝΤ1 – Το παρασκήνιο
Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» δεν χάνει το θρόνο του – Τι συμβαίνει με «GNTM»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss