Γιος Λιάγκα για Καϊλή: «Μπαμπά αυτή τη δουλειά να πας να κάνεις»

Γιώργος Λιάγκας: Περιέγραψε το θέμα επικαιρότητας της Καϊλή στον γιο του και ξαφνικά ξεκίνησε ένας απρόσμενος διάλογος

Η Εύα Καϊλή είναι από τα θέματα της επικαιρότητας που καμία εκπομπή δεν μπορεί να αφήσεις εκτός. Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του σχολίασαν στο «Πρωινό» εκτενώς το θέμα του Qatar Gate με το ρεπορτάζ να τελειώνει κάπως… πιο ανάλαφρα.
Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε ένα αστείο περιστατικό με τον μεγάλο του γιο, ο οποίος δείχνει να θέλει να είναι ενήμερος για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

«Θα σας πω κάτι. Χθες πήγαινα τον μεγάλο μου γιο στο κολυμβητήριο. Με ρωτάει πάντα ποιο είναι το μεγάλο θέμα της ημέρας, με τι ασχολούμαστε στην εκπομπή. Του έλεγα παλιά “Πισπιρίγκου”, του έλεγα μετά “παπα-Αντώνης”. Του τα εξηγώ, όσο μπορείς να τα εξηγήσεις σε ένα παιδί. Με ρωτάει χθες ποιο είναι το μεγάλο θέμα. Του λέω “Εύα Καϊλή”. Μου λέει “τι είναι αυτό΄;”.
Του λέω “ευρωβουλευτής και πιάστηκε με πάρα πολλά λεφτά κλπ”. Και μου λέει ο μικρός “μπαμπά αυτή τη δουλειά να πας να κάνεις, να πας στην Ευρωβουλή, να βγάζεις τόσα πολλά λεφτά”. Του εξήγησα πως είναι παράνομα, εκεί λίγο κάπως με κοίταξε», είπε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss