Γκουρμπάνοφ: ‘Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη τον Ολυμπιακό, κάναμε λάθη στο πρώτο ματς’

EUROPA LEAGUE

Ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ INTIME

Ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Καραμπάγκ με τον Ολυμπιακό τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Καραμπάγκ την Πέμπτη (13/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής των Αζέρων, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουρμπάνοφ:

Για τον Ολυμπιακό και το πρώτο ματς: “Ο αντίπαλος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κίνητρό τους είναι υψηλό. Βλέπουν το ματς ως την τελευταία ευκαιρία για την Ευρώπη. Για εμάς υπήρχε κάποια κούραση, αλλά ελπίζω ότι τα παιδιά θα είναι απολύτως έτοιμα για τον αγώνα

Το πρώτο ματς στον Πειραιά ήταν καλό. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εξαπατήσει, ούτε εμένα ούτε τους παίκτες μου. Έχω ενημερώσει τους παίκτες ότι κάναμε λάθη στο πρώτο παιχνίδι. Παρακολούθησα τα video του αγώνα και πείστηκα για αυτό. Ο αντίπαλος μάς έκανε να πέσουμε σε λάθη. Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά”.

Για το γεγονός ότι η Καραμπάγκ παίρνει τη νίκη στο δεύτερο μέρος: “Δεν μπορώ να αναφέρω κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Κάθε αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο μάς ανταγωνίζεται. Ίσως στο δεύτερο να υστερούνται σε αγωνιστική πειθαρχία και αυτό το εκμεταλλευόμαστε.

Στο τελευταίο ματς με την Γκαμπάλα ξοδέψαμε ενέργεια. Είναι καλό που σκοράρουμε στο δεύτερο, γιατί σημαίνει πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν χαλαρώνω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ακόμα και με το σκορ 3-0″.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss