Glitter season: Η λάμψη στα μάτια είναι το πιο απαραίτητο συστατικό στα party looks του χειμώνα

Βάλε glitter στα βλέφαρα ή στα φρύδια και γίνε η glam queen του χειμώνα που έρχεται.

Μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας και σκληρού εγκλεισμού που όλοι περάσαμε, έχουμε ανάγκη από εξωστρέφεια και διαρκή επικοινωνία. Και πώς μεταφράζεται αυτό τον φετινό χειμώνα; Με πολλά parties.
Τα parties θα διαδέχονται το ένα το άλλο τη σεζόν που έρχεται, το glam θα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για ρούχα με παγιέτες, lurex κλωστές και όλα τα συναφή, αλλά και για πολύ glitter στο μακιγιάζ. Η λάμψη στο eye look είναι κάτι παραπάνω από must αυτήν τη σεζόν και ήδη οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας αλλά και διάσημοι make up artists μάς έχουν βάλει σε party mood μέσα από τις προτάσεις τους.

Glitter Queen: 20 cool τρόποι να χρησιμοποιήσεις το glitter στο beauty look σου!
Το classic party make up ξεκίνησε από την πασαρέλα Tory Burch
Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα trends, έτσι και το glitter στο μακιγιάζ ματιών ξεκίνησε από την πασαρέλα. Συγκεκριμένα, μοντέλα περπάτησαν στο fashion show του Οίκου Tory Burch στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 με ασημί glitter στα μάτια.

Στην ίδια Εβδομάδα Μόδας ο Οίκος Peter Do παρουσίασε μια πιο fashion forward εκδοχή του glitter στο μακιγιάζ, αυτήν τη φορά… στα φρύδια. Μοντέλα εντελώς άβαφα περπάτησαν στο catwalk έχοντας καλυμμένα τα φρύδια τους με glitter σε ασημί και κόκκινο χρώμα.

Celebrities και makeup artists μπήκαν στο «παιχνίδι»
Πολλές είναι και οι celebrities, αλλά και οι makeup artists που έχουν ήδη λατρέψει το glitter στα μάτια. Η Jodie Smith, όπως βλέπεις παρακάτω, αποφάσισε να συνδυάσει τη ροζ glitter σκιά της με το ρούχο και τα σκουλαρίκια της.

Η Kerry Washington έκανε το ίδιο επιλέγοντας ροζ-χρυσή σκιά με glitter για να ταιριάξει με το ροζ φόρεμά της.

Η makeup …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss