GNTM 5: Αυτή είναι η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

Λίγο πριν την τελική ευθεία, μια παίκτρια έκανε λάθος και δεν θα συνεχίσει την πορεία της στο GNTM.

Σε κλίμα Χριστουγέννων έχει μπει το ριάλιτι μοντέλων του STAR, καθώς η Μαίρη Βιτινάρος και τα μοντέλα στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Τα μοντέλα συγκινήθηκαν, καθώς του έλειπαν αγαπημένα τους πρόσωπα και στη συνέχεια έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες γύρω από το δέντρο.

Δυσκόλεψε τα κορίτσια η δοκιμασία

Απαιτητική ήταν η δοκιμασία αποχώρησης για τα έξι κορίτσια, καθώς χρειάστηκε να συνδυάσουν σχεδόν ταυτόχρονα διαφορετικά στοιχεία.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωριζόταν σε δύο μέρη.
Συγκεκριμένα στο πρώτο έπρεπε υποδυθούν μία σύγχρονη γυναίκα, που έφευγε από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφιζόταν λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της – και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.
Στο το δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα Georg Jensen, που φορούσαν.

Το κορίτσι που είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM, ήταν η Μύρια.

Η παίκτρια κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της πανικοβλήθηκε και λύγισε γιατί δεν μπόρεσε να βάλει το φόρεμά της, όπως έπρεπε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss