GNTM 5: Η 47χρονη Άννα Βενετσάκη αποχώρησε από το παιχνίδι – Αυτοί είναι οι λόγοι

GNTM 5: Η Άννα Βενετσάκη αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

H Άννα Βενετσάκη, η οποία συγκίνησε με την ιστορία της, τους κριτές του GNTM και ιδιαίτερα τη Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το διαγωνισμό μοντέλων. Η 47χρονη γυναίκα εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου Χαλανδρίου.
Η γυναίκα, που παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία κι έχει τρία παιδιά, κατάφερε να περάσει όλα τα στάδια και να είναι μία από τις εκείνες που μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι. Κι ενώ περιμέναμε να τη δούμε στα επεισόδια που ακολούθησαν, «εξαφανίστηκε» χωρίς προειδοποίηση. Η Άννα Βενετσάκη αποχώρησε από το ριάλιτι χωρίς κανείς να ανακοινώσει το παραμικρό.

Ο λόγος που αποχώρησε από το GNTM
Δεν έγινε, μάλιστα, κάποια αναφορά στο τι έγινε με την περίπτωσή της και γιατί δεν θα τη δούμε. Όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή «Breakfast@star», η αποχώρησή της έγινε για επαγγελματικούς αφού δεν μπορούσε να πάρει άδεια από τη δουλειά της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο κλαμένη ανέφερε στη Βίκυ Καγιά ότι την κορόιδευαν στη δουλειά της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

«Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη» είπε η Άννα Βενετσάκη.
Σχετικές ειδήσεις
Πατέρας Κυβέλης Χατζηευστρατίου για το τροχαίο: «Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα»

Εβελίνα Σκίτσκο: Αγνώριστη η παίτρια του GNTM 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αφέθηκε ελεύθερη – Προκαταρκτική έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss