GNTM 5: Οι διαφωνίες και το σόου της Σοφίας Χατζηπαντελή – Η 53χρονη και το «ξύλο» της Καγιά

Χθες Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 και οι οντισιόν τα είχαν όλα, ευτράπελα, εκπλήξεις, συγκινήσεις αλλά και εντάσεις. 

Η τέταρτη ημέρα οντισιόν για το GNTM 5 ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και από το επεισόδιο δεν έλειψαν τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις, οι συγκινήσεις αλλά και οι εντάσεις. Μπροστά από τους κριτές πέρασαν πολλές υποψήφιες λίγες όμως κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση.
H 53χρονη που πήγε στο GNTM γιατί έβαλε στοίχημα με τον σύντροφό της

Η 53χρονη Έφη με καταγωγή από την Νάουσα, θεωρεί πώς το δυνατό της σημείο είναι το σώμα της Όπως δήλωσε η ίδια έλαβε μέρος στο GNTM 5, έπειτα από παρότρυνση του συντρόφου της, μιας και ήθελε να της βάλει αυτήν την δοκιμασία, για να δει αν θα μπορέσει να τα καταφέρει.
Όπως είπε η ίδια είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τη συμμετοχή της κάνει την επανάστασή της, μιας και ήδη έχει περάσει ένα διαζύγιο που ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνη και ιδιαίτερα για την κλειστή κοινωνία, όπου και ζούσε, μιας και δεν ενέκριναν τις αποφάσεις της.

Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να πείσει τους κριτές και απέσπασε τρια «ναι», αφού της είπαν ότι αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Το «οχι» που πήρε ήταν της Σοφίας Χατζηπαντελή.
H 37χρονη διαγωνιζόμενη που δίχασε τους κριτές
Τους κριτές δίχασε μια 37χρονη διαγωνιζόμενη από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss