GNTM 5 – Spoiler 24/10: Η «γλυκιά» δοκιμασία – Το σχόλιο που ενόχλησε

Με μια νέα ιδιαίτερη δοκιμασία ξεκινάει η εβδομάδα στο GNTM 5, αφού τα κορίτσια θα πάρουν «γλυκές» πόζες.

Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου θα προβληθεί ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5. Οι διαγωνιζόμενες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα, προκειμένου να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM. Λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου στο Star, η πρωινή εκπομπή «Breakfast@star» εξασφάλισε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του GNTM 5.
Το σημερινό concept της φωτογράφισης ήταν αρκετά ιδιαίτερο, με τα μοντέλα να ποζάρουν μπροστά σε ένα κόκκινο ψυγείο γεμάτο φρούτα και γλυκά.

Πρώτη φωτογραφήθηκε η 47χρονη Μικαέλα η οποία είπε: «Διάλεξα να πάω πρώτη γιατί είχα να φάω από τις 7:00 το πρωί, οπότε κυριολεκτικά όρμησα στο ψυγείο. Ξέχασα τη φωτογράφο, ξέχασα τα πάντα, έτρωγα εκείνα τα παγωτίνια και τα φρούτα».

Ωστόσο φαίνεται ότι ένα σχόλιο μιας παίκτριας έγινε αφορμή για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων από τα κορίτσια.

«Όταν είπα στη Τζούλια ότι είναι στο φυσικό της περιβάλλον, της το είπα για αστείο προφανώς. Η κοπέλα τρώει λίγο περισσότερο αλλά δεν της το είπα για κακό για αστείο της το είπα», είπε η Μύρια.
Η Μάρα δεν άφησε ασχολίαστη τη φράση της παίκτριας και στην ατομική της συνέντευξη είπε: «Εγώ δεν θα το έλεγα αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι επηρεάζει τον άλλο, αν τα έχει ξανά ακούσει, ποια είναι τα όρια του. Μπορεί να τον ενοχλήσει, οπότε το σέβομαι γιατί ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου πουν για το βάρος μου».
Σχετικές ειδήσεις
Η Ζενεβιέβ δεν μπορεί να ξεχάσει το GNTM – Η αυτοκριτική για τα λάθη

Άγγελος Μπράτης: To GNTM είναι διαφορετικό, δεν μου λείπει
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ζούσα εφιάλτη στις πρώτες δύο σεζόν του GNTM


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss