«GNTM»: Η δεύτερη αποχώρηση, το ατύχημα της Κάτιας και η ατάκα του Γιώργου Καράβα που άναψε φωτιές

Το βράδυ της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, οι 20 καλλονές του «GNTM» μπήκαν στο σετ και έπρεπε να μεταμορφωθούν σε pin up girls που κάνουν delivery

της Κατερίνας Θεοδωροπούλου
Οι παίκτριες προσπάθησαν να έχουν μία καλή λήψη, άλλες από αυτές τα κατάφεραν… άλλες όμως τα βρήκαν δύσκολα.

H Αλεξία Τράικο, που τη Δευτέρα πήρε την καλύτερη φωτογραφία, είχε το αβαντάζ το οποίο ήταν να επιλέξει ένα από τα αυτοκίνητα της φωτογράφισης. Επίσης μοίρασε και τα disadvantages με σκοπό να δυσκολέψει τρεις συμπαίκτριές της. Αυτές ήταν η Βικτώρια, η Μάρα και η Μαρίτα, που είχαν μόνο ένα λεπτό για την φωτογράφιση. Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Γιέβα, η οποία πήρε την πρώτη της δουλειά για φέτος.
Με αφορμή τη φωτογράφιση των κοριτσιών και τη φωτογραφία της Εβελίνας, ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά είχα μία έντονη διαφωνία. Ο πρώτος πίστευε ότι έπρεπε να έχει μια λίγο καλύτερη στάση για να απογειωθεί η φωτογραφία της, ενώ η δεύτερη τη βρήκε συγκλονιστική. Οι δυο τους δεν τα έβρισκαν καθόλου, μέχρι που ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε από τη θέση του για να δείξει τι ακριβώς είχε στο μυαλό του με την πόζα. Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν χαρακτηριστική, καθώς έβαλε τα γέλια κι είπε: «Είσαι στα καλά σου παιδί μου; Να φαίνεται το πιπί; Όχι αγάπη μου». Ο Γιώργος Καράβας απευθύνθηκε με χαμόγελο στη Εβελίνα ρωτώντας: «Εσύ βλέπεις το πιπί μου;» και το πλατό «γκρεμίστηκε» από τα γέλια.

Στο ίδιο επεισόδιο, είδαμε την Κάτια να απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss