«GNTM»: Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και ο λαμπερός ημιτελικός

GNTM: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο – Οι πέντε φιναλίστ περπατούν προς την Piazza del Popolo

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του «GNTM» έχει ξεκινήσει, καθώς ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή. Από απόψε ξεκινούν οι δοκιμασίες του ημιτελικού, με τα μοντέλα να ταξιδεύουν στη Ρώμη.
Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο, οι πέντε φιναλίστ περπατούν προς την Piazza del Popolo, όπου τους περιμένουν η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου για τη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει και του ζητούν να τους δείξουν τη Ρώμη μέσα από τα μάτια τους. Ο Τάσος Σοφρωνίου δίνει σε κάθε μία διαγωνιζόμενη από μία κάρτα, στην οποία αναγράφεται ένα must see σημείο της Ρώμης. Εκεί, με τη βοήθεια ενός παλιού γνώριμου, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε πέντε δράσεις, να σκηνοθετήσουν τον εαυτό τους και να γίνουν για μία μέρα Ιταλίδες.

Ο creative director και στυλίστας Μάνος Σαμαρτζής τήρησε την υπόσχεσή του να επανασυνδεθεί με τις υποψήφιες και τις συναντά στα πέντε σημεία για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να κάνει τα… μαγικά του, ώστε να βγει μία πολύ καλή φωτογραφία. Η βοήθεια δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο φωτογράφος και art director του «GNTM» Παναγιώτης Κάτσος είναι επίσης εκεί για να στηρίξει τις προσπάθειες των μοντέλων.

Η δοκιμασία έχει πολλά ζητούμενα, αλλά και μία έξτρα δυσκολία, καθώς οι διαγωνιζόμενες καλούνται να επιλέξουν μόνες τους την τελική εικόνα, που θα φτάσει στους κριτές. Εν τω μεταξύ, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss