Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα ήταν νευριασμένος με το πώς εξελίσσεται η μουσική»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησεγια τα πρώτα του βήματα στη μουσική, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του ονόματός του ενώ παράλληλα μίλησε και το survivor.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε φυσικά, στον αείμνηστο πατέρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε αρχικά για τα πρώτα του βήματα στη μουσική.
«Όταν πρωτοέγινα τραγουδιστής και με άκουσε ο πατέρας μου, μου είπε ότι έχω τρία κακά. Είμαι όμορφος, έχω καλή φωνή και με λένε Μπιθικώτση», είπε αρχικά.

«Αν ζούσε σήμερα, θα ήταν νευριασμένος με το πώς εξελίσσεται η μουσική. Θα έσπαγε τηλεοράσεις με τα talent shows, γιατί δεν ήθελε να ταλαιπωρούνται τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα. Δεν θα πήγαινα με τίποτα να γίνω κριτής σε κάτι τέτοιο, ακόμα κρίνομαι», δήλωσε στη συνέχεια.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης, στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι, όπως το Survivor. «Δεν πήγα στο Survivor, γιατί δεν τα πάω καλά με τα ποντίκια. Προτιμώ την καλοπέραση», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για το πώς είναι να είναι γιος ενός τόσο γνωστού τραγουδιστή. «Είναι πιο δύσκολο να κάνεις καριέρα, όταν έχεις πατέρα με τεράστια ιστορία. Δεν θέλω ο γιος μου να ασχοληθεί με το τραγούδι, γιατί ο χώρος έχει πολλές δυσκολίες», είπε κλείνοντας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss