Gucci Twinsburg:Ο Alessandro Michele υμνεί τις δύο μητέρες του και την «μοναδικότητα» του δυαδισμού

Μία συλλογή γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που μιλά για την αξία της παρουσία του άλλου σε μια εποχή απόλυτου διχασμού.

Όποια και αν είναι η γνώμη σου για τον Alessandro Michele και την αισθητική που έφερε στον οίκο Gucci, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Όχι απαραίτητα μεγάλος σχεδιαστής, αλλά μεγάλος καλλιτέχνης. Ο creative director του κορυφαίου ιταλικού οίκου παρουσίασε μια συλλογή βαθιά συγκινητική και προσωπική, μιλώντας για τις «μητέρες» του, όπως ανέφερε ο ίδιος στο σημείωμα που δημοσίευσε. Την μαμά του Eralda και τη δίδυμη αδερφή της Giuliana. Και οι δύο ήταν εξίσου μητέρες του, αφού όπως λέει, ήταν σαν να μην γνώριζε το ποια τελικά ήταν εκείνη που τον έφερε βιολογικά στη ζωή. «Η ιδιαίτερη οικογένεια μου», όπως γράφει. Εκείνες τον μεγάλωσαν σαν να ήταν ένα, ανακαλύπτοντας τη μοναδικότητα, που μπορεί πράγματι να αναπτυχθεί, μέσα από την απόλυτη ταύτιση.

Ο δυαδισμός ήταν ένα φιλοσοφικό ρεύμα της αρχαιότητας, που πίστευε στην ύπαρξη δύο δυνάμεων, οι οποίες κυριαρχούσαν στη φύση, καταλήγοντας στην απόλυτη ένωση. Κάτι σαν το καλό και το κακό, το yin και το yang, τη φωτιά και το νερό, το φως και το σκοτάδι. Το ένα η συνέχεια του άλλου, η αναπόσπαστη ροή της ενέργειας που είναι στην πραγματικότητα μία, κρατώντας πάντα όμως τις δύο πλευρές της, τόσο διαφορετικές και μοναδικές. Κάπως έτσι φαίνεται να βίωσε την εμπειρία τη δυαδικότητας και ο Alessandro Michele, που έχει πολλές φορές πειραματιστεί με την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss