H Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας σε νέα βιογραφική ταινία. 

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε Μαρία Κάλλας για τις ανάγκες της νέας βιογραφικής ταινίας του Πάμπλο Λαραΐν.
Μετά το Neruda, το Jackie και το πρόσφατο Spencer για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Λαραΐν θα αναμετρηθεί με τη σπουδαία σοπράνο στην ταινία που φέρει τον λιτό τίτλο «Maria».

Η Τζολί εξέφρασε τον θαυμασμό που τρέφει για τον σκηνοθέτη και πρόσθεσε πως παίρνει πολύ σοβαρά την ευθύνη για τον ρόλο της. Υποσχέθηκε επίσης ότι «θα δώσει ό,τι μπορεί ώστε να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση».
Από την πλευρά του ο Λαραΐν ανέφερε ότι συνδυάζοντας τα δύο πάθη του, τον κινηματογράφο και την όπερα, κάνει ένα πολυαναμενόμενο όνειρό του πραγματικότητα, ενώ χαρακτήρισε «αληθινό δώρο» τη συνεργασία του με την Τζολί.

Το σενάριο του φιλμ θα φέρει την υπογραφή του Στίβεν Νάιτ, σεναριογράφο του Spencer. Η ταινία θα ακολουθήσει την ταραχώδη και τραγική ιστορία της Κάλλας κατά τις τελευταίες μέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του ’70.

Η ταινία Maria αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024 και να οδηγήσει την Τζολί στον δρόμο προς τα Όσκαρ.Διαβάστε επίσης
The Watcher: Η πραγματική ιστορία πίσω από τη νέα σειρά του Netflix
«Midnights»: Οι 13 άγρυπνες νύχτες της Τέιλορ Σουίφτ
The Crown: Σε κρίση η βασιλική οικογένεια στο τρέιλερ της 5ης σεζόν


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss