H βασίλισσα Ελισάβετ, οικοδέσποινα στο… Airbnb – Το ιστορικό ακίνητο που νοικιάζει

Θέλετε να νιώσετε σαν…βασιλιάδες; Πλέον μπορείτε να μείνετε σε ένα ακίνητο που μέχρι πρόσφατα άνηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ και πλέον θα περάσει στον νέο Βασιλιά Κάρολο

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να ζει κανείς σαν…βασιλιάς, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το διαπιστώσετε. Ένα σπίτι που βρίσκεται στο κτήμα Sandringham της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Νόρφολκ καταχωρήθηκε πριν μερικές εβδομάδες…στο Airbnb.
Το σπίτι με τα τέσσερα υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια, που καταγράφεται από το Norfolk Hideaways, είναι το πλησιέστερο ακίνητο στο κτήμα στο Sandringham House, όπου η βασιλική οικογένεια περνάει παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Γνωστό ως Garden House, ήταν επίσης το μέρος όπου έμενε ο αρχικηπουρός της βασίλισσας.

Το εντυπωσιακό κτίσμα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, έχουν επίσης μία κατοικία στο κτήμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ τους χάρισε το Anmer Hall με 10 υπνοδωμάτια μετά τον γάμο τους το 2011, σύμφωνα με το People.

Η βασιλική οικογένεια κατέχει το κτήμα από το 1862, όταν αγοράστηκε ως δώρο στον πρίγκιπα Αλβέρτο για τα 21α γενέθλιά του, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του κτήματος.

If you’ve ever wondered what it’s like to live like royalty, now’s your chance to do so. A house located on Queen Elizabeth’s Sandringham Estate, located in Norfolk, was just listed on Airbnb. https:/ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss