Honda: 10 ηλεκτρικά μοντέλα μοτοσυκλετών μέχρι το 2025 – FleetNews

Η Honda σχεδιάζει να παρουσιάσει 10 ή περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα μοτοσυκλετών σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2025 και να αυξήσει τις ετήσιες πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων σε 1 εκατομμύριο μονάδες τα επόμενα πέντε χρόνια και σε 3,5 εκατομμύρια μονάδες (που αντιστοιχεί στο 15% των συνολικών πωλήσεων) έως το 2030.
Η Honda στοχεύει να πετύχει ανθρακική ουδετερότητα για όλα τα προϊόντα και τις εταιρικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει μέχρι το 2050. Πρόσφατα, οι Kohei Takeuchi (Director, Executive Vice President and Representative Executive Officer) και Yoshishige Nomura (Managing Officer) της Honda, παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου τις επιχειρηματικές της πρωτοβουλίες στον τομέα μοτοσυκλετών.

Προσέγγιση της ανθρακικής ουδετερότητας για προϊόντα μοτοσυκλετών
Για να καλύψει μια ποικιλία χρήσεων και αναγκών για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, η Honda προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων μοτοσυκλετών, από μικρές προτάσεις για καθημερινές μετακινήσεις μέχρι μεγάλα μοντέλα που προσφέρουν διασκέδαση, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, τόσο σε αναπτυσσόμενες όσο και σε προηγμένες χώρες. Ειδικά στις αναδυόμενες αγορές, υπάρχει υψηλή ζήτηση για μοτοσυκλέτες, κυρίως για μοντέλα που εξυπηρετούν τις μετακινήσεις των ανθρώπων στην καθημερινότητά τους. Ωστόσο, ο εκδημοκρατισμός των ηλεκτρικών μοντέλων αντιμετωπίζει προκλήσεις όπως το μεγαλύτερο βάρος και οι υψηλότερες τιμές. Επίσης, η ζήτηση για ηλεκτρικά μοντέλα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα κίνητρα που προφέρει κάθε κυβέρνηση, τους κανονισμούς και τη διαθεσιμότητα της υποδομής φόρτισης σε κάθε αντίστοιχη αγορά.
Υπό τις περιστάσεις αυτές, η Honda θα επιταχύνει τον εξηλεκτρισμό των μοτοσυκλετών ως πρωταρχικό ση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss