Honda Motor Europe: Περιβαλλοντική Έκθεση 2022 – FleetNews

Η Περιβαλλοντική Έκθεση 2022 καταδεικνύει τη δέσμευση της Honda στις περιβαλλοντικές πολιτικές και πρακτικές σε όλα τα προϊόντα, την κατασκευή και τις εγκαταστάσεις της στην Ευρώπη.
Η Honda Motor Europe δημοσίευσε την Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική της Έκθεση για το 2022, μία ετήσια σύνοψη των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών της εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο για το οικονομικό έτος από 21 Απριλίου έως 31 Μαρτίου 2022.
Η δημοσίευση της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Έκθεσης 2022 καταδεικνύει τη δέσμευση της Honda σε περιβαλλοντικές πολιτικές και πρακτικές και καλύπτει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μονάδες ισχύος και εξαρτήματα καθώς και πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στα εργοστάσια, τα σημεία πωλήσεων, τα κέντρα logistics, τα περιφερειακά γραφεία R&D και τις αντιπροσωπείες της Honda.
Η Έκθεση περιλαμβάνει επίσης μία επισκόπηση των παγκόσμιων περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων της Honda, που έχουν ληφθεί από την ευρύτερη Έκθεση Βιωσιμότητας της Honda για το 2022. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν τις συνεχείς προσπάθειες της Honda να μειώσει σημαντικά τα επίπεδα εκπομπών ρύπων της και να βελτιώσει τις διαδικασίες ανακύκλωσης και την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας πέραν της Ευρώπης.
Πιο συγκεκριμένα, το 2022 σηματοδότησε την ολοκλήρωση του φιλόδοξου στόχου της Honda να εξηλεκτρίσει ολόκληρη τη mainstream σειρά μοντέλων αυτοκινήτων της για την Ευρώπη. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα που επωφελούνται από το βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV της Honda περιλαμβάνουν την 11η γενιά του αποκλειστικά υβριδικού Civic, το οποίο γιόρτασε την 50η επέτειό του το 2022, καθώς και το ολοκαίνουργιο Honda HR-V e:HEV
Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης τρία νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα για την Ευρωπαϊκή αγορά το 2023 που θα αυξήσο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss