HΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός υπόπτου απο 3 αστυνομικούς – Το εξοργιστικό βίντεο που έγινε viral

Ένα νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ κάνει το γύρο του κόσμου. Τρεις αστυνομικοί χτυπούν άγρια έναν ακινητοποιημένο άνδρα στο ‘Αρκανσο

Τρεις αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους στο Άρκανσο, μετά το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψαν περαστικοί και τους δείχνουν να κλωτσούν έναν ύποπτο να τον γρονθοκοπούν και να χτυπούν το κεφάλι του στο έδαφος, στη διάρκεια μιας σύλληψης το περασμένο Σάββατο.
Ένας από αυτούς φαίνεται επίσης να καθηλώνει τον ύποπτο στο έδαφος και να τον κλωτσά επανειλημμένα. Ο ύποπτος φαίνεται να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του, προσπαθώντας να προστατευτεί. Οι δύο είναι αστυνομικοί στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Κρόφορντ και ο τρίτος στο αστυνομικό τμήμα Μάλμπερι, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, οι αστυνομικοί φαίνονται να κρατούν στο έδαφος με τη βία ένα άτομο και να το γρονθοκοπούν το πρόσωπο, κλωτσώντας το ταυτόχρονα στο πλάι και στην πλάτη.
Μια γυναίκα που δεν φαίνεται στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Μην τον χτυπάτε. Χρειάζεται φάρμακα». Ο ένας αστυνομικός απαντά: «Κάνε πίσω γα@@@@», ενώ ένας άλλος τη διατάσσει να μπει στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το CNN.

Το άτομο που ανάρτησε το βίντεο ανέφερε πως η αδερφή του ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο Μάλμπερι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τον άνδρα, έσπρωξε έναν απο αυτούς στο έδαφος και τον γρονθοκόπησε στο πίσω μέρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss