Hyundai IONIQ 5: SUV της xρονιάς από τo MotorTrend – FleetNews

Το MotorTrend ανακοίνωσε ότι το Hyundai IONIQ 5 είναι ο νικητής των «Golden Calipers» για το SUV της χρονιάς 2023.
Το IONIQ 5 ξεπέρασε 45 καινούργια σημαντικά επανασχεδιασμένα SUV, 25 από τα οποία ήταν ηλεκτροκίνητα. Το ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai ξεχώρισε από τον ισχυρό ανταγωνισμό με τη δυναμική του σχεδίαση, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία του χρήστη που προσφέρει.
«Το βραβείο “SUV της Χρονιάς” του MotorTrend που κατέκτησε το IONIQ 5 αναδεικνύει την αδιάκοπη στόχευση της Hyundai στην ανάπτυξη προϊόντων παγκόσμιας κλάσης, τον σχεδιασμό και τις καινοτόμες τεχνολογίες», δήλωσε ο Jaehoon (Jay) Chang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor Company. «Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες διακρίσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία και μας τιμά που το IONIQ 5 ανταμείβεται για την εξαιρετική γκάμα, την ικανότητα γρήγορης φόρτισης, τον προοδευτικό σχεδιασμό, τον πρακτικό εσωτερικό χώρο και την προηγμένη τεχνολογία του».
«Για πρώτη φορά στην 74χρονη ιστορία του MotorTrend, η πλειονότητα των υποψήφιων οχημάτων που διεκδικούσαν το βραβείο «SUV της χρονιάς» ήταν ηλεκτροκίνητα, με υβριδική, plug-in υβριδική ή πλήρως ηλεκτρική ισχύ μπαταρίας», δήλωσε ο Ed Loh, Head of editorial του MotorTrend Group.
Ο κ. Loh πρόσθεσε: «Μετά από μια εξαντλητική αναμέτρηση, το Hyundai IONIQ 5 κατέκτησε την κορυφή, σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στα έξι βασικά κριτήρια του βραβείου μας. Με το IONIQ 5, η Hyundai προσφέρει ένα προσιτό, τεχνολογικά εξελιγμένο crossover με μεγάλη αυτονομία και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, που ξεχωρίζει σε μια ολοένα και πιο δημοφιλή κατηγορία. Το IONIQ 5 δε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss