Η ΑΕΚ «πάτησε» τον Άρη με τρομερή εμφάνιση: Αποτελέσματα και βαθμολογία της Super League

Super League: Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε «μονόλογο» το ντέρμπι με τον Άρη κι έφυγε με τη νίκη (2-0) από το «Κλ. Βικελίδης»

«7 στα 7» ο Παναθηναϊκός και φουλ για ρεκόρ νικών!
Με το όγδοο φετινό γκολ του Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε την έβδομη νίκη σε ισάριθμα ματς.

Ούτε οι Αρκάδες μπόρεσαν να σταματήσουν το «πράσινο τρένο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν το ματς στη δύναμη κι έπαιξαν μαζική άμυνα, αλλά στο τέλος οι «πράσινοι» βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το «τρίποντο» και οδεύουν για ρεκόρ! Τη σεζόν 2009-10 όταν το «τριφύλλι» πήρε τον τίτλο, στο έβδομο ματς στο ξεκίνημα σκόνταψε (2-2) με την Καβάλα.

Τη σεζόν 1994-95 ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με εννέα νίκες. Τότε, ξεπέρασε τα εμπόδια των Απόλλωνα Αθηνών, ΟΦΗ, Ιωνικού, Εδεσσαϊκού, Αθηναϊκού, Καβάλας, ΠΑΟΚ, Εθνικού, ΑΕΚ και στη δέκατη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τον Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το απόλυτο, καθώς «έσπασε» άλλη μια παράδοση, καθώς είχε να κερδίσει τον Αστέρα από τον Δεκέμβριο του 2019. Σε αυτό το διάστημα μεσολάβησαν εφτά ματς δίχως νίκη.
Το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο, μέτρησε 17 τελικές, αλλά τελικά χρειάστηκε το πέναλτι του Αϊτόρ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος και καταλογίστηκε μετά την παρέμβαση του VAR. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζουκάνοβιτς.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0slgr.gr

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)Κίτρινες: Κουρμπέλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss