Η «αναιδής» δήλωση του πρίγκιπα Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει Βασιλιάς γι’ αυτό πρόσεχε»

Πληροφορίες για πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα περιέχει το βιβλίο με τίτλο “The New Royals”, η Κέιτι Νίκολ – Εκτός από τα καμώματα της Μέγκαν Μαρκλ η συγγραφέας αποκαλύπτει τι είχε πει σε συμμαθητή του ο 9χρονος σήμερα πρίγκιπας Τζορτζ

Μπορεί να είναι μόλις εννέα, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ακριβώς ποιος είναι και μάλιστα θέλει να το μάθουν και οι συμμαθητές του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail που επικαλείται τις πληροφορίες της δημοσιογράφου Κέιτι Νίκολ ο μικρός πρίγκιπας – τρίτος στην διαδοχή του θρόνου – έδωσε μια «αναιδή» απάντηση σε έναν συμμαθητή του.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ετών, φέρεται να είπε στον συμμαθητή του ότι ο πατέρας του θα γίνει Βασιλιάς της Βρετανίας και ότι θα ήταν «καλύτερα να προσέχει».

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στο βιβλίο της The New Royals, η Κέιτι Νίκολ ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ και τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σαρλότ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων ετών, ανατράφηκαν με κατανόηση της Μοναρχίας και με «αίσθηση καθήκοντος».

Πρόσθεσε δε ότι ενώ ο Τζορτζ μια μέρα θα γίνει μονάρχης στην χώρα του, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες σε αυτή την τρυφερή ηλικία.
«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», έγραψε ο Νίκολ.
Στο βιβλίο της, η Κέιτι ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο Πρίγκιπας Έντουαρντ και η Κόμισσα του Ουέσεξ, οι οποίοι έχουν μαζί δύο παιδιά, τη Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ, 18 ετών, και τον Τζέιμς, Βίσκοντα Σέβερν, 14 ετών.
Παρά το γεγονός ότι οι γονείς τους εργάζονται ως βασιλικά μέλη, τα παιδιά, που είναι τα μικρότερα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του πρίγκιπα Φίλιππου, μεγάλωσαν χωρίς τίτλους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss