Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τι σκέφτεται να κάνει ο πετυχημένος παρουσιαστής μετά το τέλος του The 2night Show.

To The 2night Show θα προβάλλεται μέχρι το τέλος του 2022, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο ίδιος κάνει ήδη σχέδια για το μέλλον.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για το μέλλον της late night εκπομπής στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές είπε χαρακτηριστικά:«Πάμε να ξεκινήσουμε σήμερα γιατί είναι και η μέρα που έχουμε τον λιγότερο χρόνο διάρκειας. Αν και βέβαια σας λέω ότι είναι άλλη μία Πέμπτη, μέχρι το τέλος του 2022 θα μας βλέπετε και την Πέμπτη. Από το 2023, πρώτα ο Θεός, βλέπουμε με το καλό».
Και συμπλήρωσε: «Αφήστε, δε, που ξεκινάει και το μουντιάλ σε λίγες ημέρες. Εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένουμε πως και πως. Δεν βρίσκετε η Ελλάδα δυστυχώς αλλά ευχόμαστε να έρθει η εποχή, η μέρα, η χρονιά έστω και σε τέσσερα χρόνια που στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα εκπροσωπεί την Ευρώπη άλλη μια χώρα, η Ελλάδα μας».

Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πρόκειται να κάνει μια παύση από την τηλεόραση. «Θα βρω 2-3 καλά εστιατόρια που μου έχουν πει ότι υπάρχουν στην Αθήνα και θα καθήσω να ξεκουραστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:
Ρία Ελληνίδου: Ποια είναι η τραγουδίστρια που «τρέλανε» τον Αρναούτογλου
«Καρφιά» Αρναούτογλου για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Μουτσινά

Αρναούτογλου: Οι «Ράδιο Αρβύλα», τα «ντιβιλίκια» και η γκρίνια


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss