Η Apple διακόπτει την εμφάνιση διαφημίσεων τυχερών παιχνιδιών στο App Store μετά από παράπονα των developers

Η Apple “διέκοψε τις διαφημίσεις που σχετίζονται με τα τυχερά παιχνίδια και μερικές άλλες κατηγορίες που εμφανίζονται εντός του App Store”.

Η απόφαση έρχεται μετά την κριτική που άσκησαν προγραμματιστές και χρήστες στον τύπο των διαφημίσεων που εμφανίζονται στο App Store του iPhone, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου Trevor Kincaid.
Την περασμένη Τρίτη, η Apple ανακοίνωσε ότι οι εταιρείες θα μπορούσαν να διαφημίζουν τις εφαρμογές τους στις σελίδες του ηλεκτρονικού της καταστήματος για άλλες εφαρμογές, τοποθετώντας το εικονίδιό τους στην ενότητα “you might also like”. Σχεδόν αμέσως, οι προγραμματιστές άρχισαν να κοινοποιούν παραδείγματα διαφημίσεων για εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών που συνιστώνται από την Apple κάτω από τις εφαρμογές τους και οι οποίες δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση.
Το Twitter είναι επίσης γεμάτο από screenshots με ακατάλληλες τοποθετήσεις διαφημίσεων στο App Store, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον κωμικό αλλά και επικίνδυνο. Ένας χρήστης του Twitter για παράδειγμα ανέβασε screenshot με μια εφαρμογή για κουλοχέρηδες να διαφημίζεται μαζί με εφαρμογές αποκατάστασης εθισμού στα τυχερά παιχνίδια, ενώ υπάρχουν παραδείγματα άλλων εφαρμογών στοιχημάτων που διαφημίζονται σε σελίδες για εφαρμογές που απευθύνονται σε παιδιά, εφαρμογές βιντεοσυζητήσεων για ενήλικες που εμφανίζονται στη σελίδα των βιβλίων της Apple και εφαρμογές γνωριμιών που τοποθετούνται κάτω από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων.

Όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος του MacRumors, Joe Rossignol, η Apple δεν έχει διευκρινίσει πόσο θα διαρκέσει η παύση στην εμφάνιση των διαφημίσεων ή αν θα προβεί σε αλλαγές στην πολιτική της σε ότι αφορ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss