Η Apple, η Google και η Mozilla συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα benchmark επόμενης γενιάς για browsers

Η Apple, η Google και η Mozilla, οι κατασκευαστές των Safari, Chrome και Firefox browser αντίστοιχα, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά αξιολόγησης προγραμμάτων browser που ονομάζεται Speedometer 3.

Αυτό ανακοίνωσαν ταυτόχρονα και οι τρεις εταιρείες με σχετικά tweets μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες στο χώρο των web browser και των rendering engine θα έχουν λόγο σε ένα benchmark που σκοπό έχει να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές τους αποδίδουν με την τελευταία τεχνολογία που πιθανόν χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες.
Σε ένα Twitter thread, η Mozilla αναφέρει ότι ένα benchmark που θα δημιουργηθεί από διάφορες εταιρείες του web θα βοηθήσει στην “κατανόηση του τι έχει σημασία”. Η εταιρεία αναφέρει ότι αυτό είναι σημαντικό όταν προσπαθείς να συντονίσεις τους web developers, τους οργανισμούς προτύπων, τις ομάδες που κατασκευάζουν τις μηχανές που ερμηνεύουν τον κώδικα με βάση αυτά τα πρότυπα και τις εταιρείες που αναπτύσσουν τους browsers τους με βάση αυτές τις μηχανές. Ο λογαριασμός WebKit της Apple στο Twitter δίνει βάση σ’αυτό, αναφέροντας ότι «η συνεργασία θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω το benchmark και να βελτιώσουμε την απόδοση των browser για τους χρήστες μας».

Αναπόφευκτα, το νέο benchmark θα χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων για να συγκρίνει τις επιδόσεις του We …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss