Η Apple παραδέχεται μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια για iPhone, iPad και iMac

Οι ειδικοί ασφαλείας λένε ότι οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν όλες τις επηρεαζόμενες συσκευές Apple, σύμφωνα με το Associated Press. Αυτά περιλαμβάνουν τα iPhones 6S και νεότερα μοντέλα. πολλά μοντέλα iPad, συμπεριλαμβανομένης της 5ης γενιάς και νεότερης γενιάς, όλα τα μοντέλα iPad Pro και το iPad Air 2 και υπολογιστές Mac με MacOS Monterey.

Το πρόβλημα επηρεάζει επίσης ορισμένα μοντέλα iPod. Η εξήγηση της εταιρείας για το ζήτημα σημαίνει ότι ένας χάκερ θα μπορούσε να αποκτήσει “πλήρη πρόσβαση διαχειριστή στη συσκευή” και “να εκτελέσει οποιονδήποτε κώδικα σαν να είστε εσείς, ο χρήστης”, δήλωσε η Rachel Tobac, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SocialProof Security.
Η Apple, η οποία δεν αποκάλυψε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιθέσεις ή ποιος μπορεί να τις πραγματοποίησε, λέει ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση της παρέχει «σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες».

Η ενημέρωση iOS 15.6.1 της εταιρείας έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 15.6. Τα σφάλματα αναφέρθηκαν από ανώνυμους ερευνητές, σύμφωνα με το bleepingcomputer.com.
«Το Apple iOS 15.6.1 είναι μια σημαντική ενημέρωση», είπε στο Forbes ο ανεξάρτητος ερευνητής ασφάλειας Sean Wright, καθώς είπε ότι τα τρωτά σημεία που επισήμανε η Apple «θα μπορούσαν να συνδεθούν μεταξύ τους για να επιτρέψουν στους εισβολείς να αποκτήσουν εξ αποστάσεως πλήρη πρόσβαση στις συσκευές τω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss