Η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου, οι διαφημίσεις έρχονται στους Χάρτες

Η έκθεση υποστηρίζει ότι η Apple θα αποκαλύψει τη νέα γενιά iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα δώσει στην εταιρεία μια επιπλέον εβδομάδα πωλήσεων και πιθανότατα θα ενισχύσει τα δημοσιονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου. Αν επικρατήσει τελικά αυτή η ημερομηνία θα είναι η πιο νωρίς αποκάλυψη σειράς iphone από το 2016.

Ένας άλλος λόγος για τη βιασύνη της Apple είναι πιθανώς μια εκδήλωση του Οκτωβρίου. Αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει νέους Mac και iPad σε αυτό το διάστημα, επομένως θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ των δύο γεγονότων. Όλες αυτές οι πληροφορίες βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένες και σίγουρα μπορεί να υπάρξει κάποια απόκλιση, ακόμα και αν οι πηγές είναι σχετικά αξιόπιστες. Γι’ αυτό καλό είναι να βλέπουμε αυτές τις φήμες με κάποια επιφύλαξη. 

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα σχέδια της Apple να εισάγει διαφημίσεις στην εφαρμογή Χάρτες της. Τα αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή θα αντικατασταθούν με διαφημίσεις banner και θα περιλαμβάνουν μια νέα καρτέλα στο App Store με την ονομασία “Μπορεί επίσης να σας αρέσει”.
Επί του παρόντος, η εταιρεία καταγράφει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο από τη διαφήμιση και σχεδιάζει να τα ωθήσει σε περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss