Η Δέσποινα à la garçon: Η απόφαση για το κούρεμα & όλα τα μυστικά από τον hairstylist της Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο J2US το Σάββατο (5/11) με μαλλιά à la garçon αφήνοντας άφωνους τους fans με την αλλαγή της. Ο προσωπικός της hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, μιλά στο Queen.gr για την απόφαση της τραγουδίστριας, αλλά και το πώς δημιούργησε το εν λόγω κούρεμα.

Κάθε Σάββατο είναι και μια νέα πρόκληση για τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει τον ρόλο της κριτή στο τηλεοπτικό show Just The 2 Of Us στον ALPHA, επιλέγει κάθε εβδομάδα να εμφανιστεί και με ένα διαφορετικό hair look ενθουσιάζοντας και εκπλήσσοντας συγχρόνως τους fans.
Πίσω από τα χτενίσματά της βρίσκεται ο συνεργάτης της και προσωπικός της hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος κάθε φορά δημιουργεί πραγματικά πάνω στη Δέσποινα. Στο τελευταίο της look; Σίγουρα έκανε την ανατροπή, αφού η τραγουδίστρια εμφανίστηκε on air με κούρεμα à la garçon κάνοντας τους τηλεθεατές και τους followers της να πιστεύουν ότι έκοψε πολύ, πολύ κοντά τα μαλλιά της.

Νέα μέρα, νέο look – Η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών και το κούρεμα της Δέσποινας Βανδή
Δεν το τόλμησε, όμως. Κάπου εδώ πάλι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έβαλε το χέρι του και για αυτό το τόσο ξεχωριστό look της Δέσποινας Βανδή μίλησε στο Queen.gr! Πώς πήρε τελικά την απόφαση να το δοκιμάσει; Είχε δισταγμούς; Οι γυναίκες δοκιμάζουν τα pixie cut; Ο hairstylist της τραγουδίστριας απαντά για όλα.

Η απόφαση της Δέσποινας Βανδή για το à la garçon κούρεμα και η επίτευξή του
«Προσπαθούσα εδώ και 2 εβδομάδες να πείσω τη Δέσποινα Βανδή να κάνει αυτό το pixie cut στα μαλλιά της. Στην αρχή δίσταζε πολύ. Δεν ήθελε να το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss