Η DJI παρουσίασε το Avata, ένα νέο FPV drone με δυνατότητες 4K/60p

Η δημοφιλέστερη εταιρεία κατασκευής drones παρουσίασε πρόσφατα το DJI Avata, ένα μικρό και συμπαγές quadcopter που σχεδιάστηκε για εμπειρίες FPV.

Ως διάδοχος του DJI FPV, οι χειριστές μπορούν να απολαμβάνουν διασκεδαστικές μεθόδους ελέγχου του νέου τους drone αξιοποιώντας κάποια από τα FPV goggles της εταιρείας, όπως για παράδειγμα τα DJI FPV Goggles V2 ή τα ολοκαίνουρια DJI Goggles 2. Όσον αφορά στον χειρισμό, ο χειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσει το παλαιότερο FPV Remote Controller 2 ή το νέο χειριστήριο DJI Motion Controller. 
Για πρώτη φορά σε drone της DJI επίσης έχουμε ενσωματωμένα προστατευτικά για τους έλικες. Τα προστατευτικά αυξάνουν την ασφάλεια για το drone σε πτήσεις που είναι λίγο πιο…τολμηρές ενώ επιπλέον αυξάνουν και την αυτοπεποίθηση του χειριστή όταν «πετάει» το drone του κοντά σε εμπόδια ή ανάμεσα από δέντρα κ.ά. 

Το DJI Avata σχεδιάστηκε για εμπειρίες FPV. Έτσι, διαθέτει μόνο ένα αντιζύγιο μονού άξονα στο μπροστινό μέρος για την κάμερα, η οποία μεταδίδει βίντεο ανάλυσης 4Κ απευθείας στο headset του χειριστή, δηλαδή είτε στο γνωστό headset DJI FPV Goggles V2 είτε στο ολοκαίνουριο headset DJI Goggles 2 που είναι περισσότερο συμπαγές και ελαφρύτερο.
 Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η εμπειρία FPV γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική όταν χρησιμοποιείται το νέο χειριστήριο DJI Motion Controller. Αν και πολλοί χειριστές που έχουν συνηθίσει τα  χειριστήρια με τον τυπικό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss