Η επιστροφή του Crown: Ο έρωτας του Φίλιππου που… γνώριζε η Ελισάβετ

Το The Crown θα κυκλοφορήσει αύριο 9/11 στο Netflix – Ανάμεσα στις ιστορίες που θα παρουσιαστούν είναι η εξωσυζυγική σχέση του Φίλιππου με την Πένι Νάτσμπουλ

Τη φημολογούμενη σχέση του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ με την πρίγκιπα Φίλιππο με την Πένι Νάτσμπουλ θα παρακολουθήσουν – μεταξύ άλλων – οι τηλεθεατές του Netflix.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ιστορικός Δρ Tessa Dunlop – η οποία έχει γράψει τη βιογραφία Elizabeth and Philip: A Story of Young Love, Marriage and Monarchy η βασίλισσα «χαλάρωσε με τον καιρό σε σχέση με τον τον πρίγκιπα Φίλιππο και τις… φιλίες του με τις γυναίκες, καθώς η αείμνηστη μονάρχης γνώριζε ότι ο σύζυγός της βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί ως σύζυγός της».

https://www.instagram.com/p/CNu8H8IBwKH

Εμφανιζόμενη στη σειρά Palace Confidential του Mail Plus, η βασιλική εμπειρογνώμονας σχολίασε μια ιστορία στη νέα σειρά του The Crown που θα δείξει τον πρίγκιπα Φίλιππο να επιδιώκει μια εξωσυζυγική σχέση με την Πένι Νάτσμπουλ.

Η κόμισσα Μαουντμπάτεν της Βιρμανίας έγινε η «πλησιέστερη έμπιστη φίλη» του Δούκα και ήταν ένας από τους 30 ανθρώπους που παρευρέθηκαν στην κηδεία του τον Απρίλιο του 2021.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix φέρεται να έχει συμπεριλάβει στον κύκλο αυτό «σκηνές οικειότητας» μεταξύ του πρίγκιπα Φίλιππου και της Πένι Νάτσμπουλ – με την οποία είχαν διαφορά ηλικίας 32 ετών.
Μιλώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss