Η Genesis ανακοίνωσε δύο τοποθετήσεις – FleetNews

Lawrance Hamilton

Η Genesis Motors Canada και η Genesis Motor Europe ανακοίνωσαν δύο νέες τοποθετήσεις, από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.
Ο Eric Marshall ορίστηκε διευθυντής της Genesis Motors Canada, αντικαθιστώντας τον Lawrance Hamilton. Θα είναι υπεύθυνος διαχείρισης όλων των καναδικών δραστηριοτήτων της Genesis.

Eric Marshall

Ο κ. Marshall ξεκίνησε ως διευθυντής προϊόντων της Hyundai Auto Canada το 2015. Ανέλαβε ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Genesis Motors Canada έναν χρόνο αργότερα και ανέλαβε την θέση του εθνικού διευθυντή πωλήσεων το 2019. Ο Marshall συμμετείχε στην ανάπτυξη στρατηγικής της μάρκας και στη δημιουργία συμφωνιών δικτύου διανομέων της Genesis Motors Canada, έχοντας μεγάλη εμπειρία για τις νέες του αρμοδιότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν την επίβλεψη κατασκευής των εγκαταστάσεων GRX (Genesis Retail Experience) και την συνολική αναπτυξιακή στρατηγική.
Ο Lawrance Hamilton, ο οποίος παραχώρησε την θέση του στον Eric Marshall, ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Motor Europe, αντικαθιστώντας τον Dominique Boesch.
Όντας στην αυτοκινητοβιομηχανία για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ο κ. Hamilton εντάχθηκε στο Hyundai Motor Group το 2004, αναλαμβάνοντας καθήκοντα επικοινωνίας μάρκετινγκ. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Toyota και επέστρεψε στη Hyundai το 2015 για να ηγηθεί του τμήματος μάρκετινγκ της Hyundai Auto Canada. Το 2021, ο κ. Hamilton ανέλαβε Εκτελεστικός Διευθυντής της Genesis Motors Canada.
Ο κ. Hamilton θα είναι υπεύθυνος της περαιτέρω ανάπτυξης της Genesis Motor Europe, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο του 2021 στη Γερμανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Genesis, που εκπροσωπεί το τμήμα πολυτελών οχημάτων του Hyundai Motor Group, επιδιώκει την διεύρυνση της βάσης πελατών της στην Ευρώπη και σχεδιάζει να εγκαινιάσει πολλά νέα καταστήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις έως τα τέλη του 2022.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss