Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion icon – 9 φθινοπωρινά outfits για έμπνευση

Μπορεί η Hailey Bieber να τράβηξε περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση και έπειτα με τον γάμο της με τον Justin Bieber, αλλά αυτό το βρήκαμε όλοι σαν μια καλή ευκαιρία για να την γνωρίσουμε καλύτερα και εν τέλει…να τη λατρέψουμε. Κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι ότι πάρα πολλές φορές (όπως και μπορεί να έχεις παρατηρήσει και μόνη σου) αποτελεί το απόλυτο beauty inspo για μας και μας δίνει χρήσιμα tips για το μακιγιάζ τα οποία και μοιραζόμαστε με σένα. Εντάξει, θα το παραδεχτώ! Πολλά τα εφαρμόζουμε και στη ρουτίνα μακιγιάζ μας και μας έχουν λύσει τα χέρια!
Σήμερα είπαμε να το αλλάξουμε λίγο αυτό και να μιλήσουμε για μόδα by Hailey Bieber! Όπως ήδη έχεις καταλάβει, το καλοκαίρι τελείωσε και ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο και να ψάξουμε ωραία outfits για να το υποδεχτούμε με στυλ.

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber
Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion inspo
Όπως μπορεί να έχεις παρατηρήσει, αν όχι θα το μάθεις τώρα, η Hailey έχει πολύ ωραίο στυλ, λατρεύει το street style και μπορεί να μας εμπνεύσει για να φτιάξουμε τα πιο ωραία, κομψά και chic outfits αλα fall weather. Είναι το απόλυτο fashion inspo, μας υπενθυμίζει την κομψότητα των 90s και πάμε να δούμε 8+1 σύνολά της που αξίζει να αντιγράψεις ASAP και να φορέσεις το φθινόπωρο.

@alexxcoll
Can’t believe I convinced her to film this with me
♬ original sound – AlexxColl

Έχω κάνει την έρευνά μου και θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss