Η HTC σχεδιάζει να αποκαλύψει τον ανταγωνιστή του Meta Quest τον επόμενο μήνα

Η Apple, η Google και η Mozilla, οι κατασκευαστές των Safari, Chrome και Firefox browser αντίστοιχα, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά αξιολόγησης προγραμμάτων browser που ονομάζεται Speedometer 3.

Η HTC έχει μεγάλα σχέδια για τη CES, τα οποία περιλαμβάνουν την αποκάλυψη ενός all-in-one headset με υποστήριξη εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το φαινομενικά μικρό και ελαφρύ headset για πρώτη φορά στις 5 Ιανουαρίου, αλλά παρείχε στο The Verge ένα render που δείχνει ότι ο σχεδιασμός μοιάζει πολύ με κυάλια. Η συσκευή, για την οποία η HTC δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ονομασία, φαίνεται να ενσωματώνει κάμερες που βλέπουν προς τα εμπρός και προς τα πλάγια.
Αυτές οι κάμερες θα αποτελέσουν βασικό μέρος του σχεδίου της HTC για την παροχή ενός πλήρως έγχρωμου passthrough video feed. Όπως και με το Meta Quest Pro, θα μπορείτε να βλέπετε μια χρωματισμένη εκδοχή του φυσικού κόσμου γύρω σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το headset. Αυτό θα επιτρέψει επίσης στην HTC να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες μικτής πραγματικότητας από ό,τι θα είχατε με ασπρόμαυρο passthrough video. Επιπλέον, το νέο headset σύμφωνα με την εταιρεία θα μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος από τα αντίπαλα μοντέλα, γεγονός που θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να διαβάζουν ευκολότερα κείμενο σε οθόνες υπολογιστών ή τηλεφώνων (τουλάχιστον χωρίς να βγάζουν το headset από το κεφάλι τους).
Η HTC αναφέρει ότι η αυτονομία θα φτάνει τις δύο ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, ενώ θα είναι δυνατή η παρακολούθηση της θέσης των χεριών στο χώρο με βάση τα χειριστήρια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss