Η ηλεκτρική γκάμα LCV της Renault στο Ανόβερο – FleetNews

Στην IAA στο Ανόβερο, η Renault παρουσίασε όλη τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) της.
H Renault συμμετέχει στη διεθνή έκθεση IAA στο Ανόβερο, η οποία διεξάγεται ξανά εφέτος, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωσή της. Στο περίπτερο της Renault παρουσιάζεται όλη η σύγχρονη γκάμα των ηλεκτρικών LCV της.

Πριν από 10 χρόνια, η Renault λανσάρισε το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Renault Kangoo, το οποίο και κατέκτησε τον τίτλο του International Van of the Year την ίδια χρονιά, κάτι που κανένα άλλο μοντέλο δεν είχε επιτύχει μέχρι τότε.

Το Renault Master, το 2ο πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο – με πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια μονάδες από το 1980 που κυκλοφορεί, διαθέτει επίσης εδώ και πέντε χρόνια και μία ηλεκτρική έκδοση, ενισχύοντας από τότε την ηγετική θέση της μάρκας στην αγορά των ηλεκτρικών van.
Στο Ανόβερο, η Renault παρουσιάζει το Trafic Van E-Tech Electric, την πρώτη ηλεκτρική έκδοση του  best-seller μοντέλου.
Οι ηλεκτρικές εκδόσεις των ελαφρών επαγγελματικών της Renault, δεν ενέχουν κανένα συμβιβασμό σε σύγκριση με τις αντίστοιχες με θερμικούς κινητήρες, καθώς προσφέρουν το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού, τα ίδια χαρακτηριστικά, την ίδια ευελιξία και τις ίδιες δυνατότητες εξατομίκευσης, ώστε να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των πελατών.
Το Renault Trafic Van E-Tech Electric διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα που οδήγησαν στην επιτυχία τον προκάτοχό του, με πάνω από 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο από το 1980. Το μοντέλο αυτό είναι το 3ο πιο καλοπουλημένο LCV στην Ευρώπη.
Πιστό στο DNA του, είναι ένα όχημα ιδανικό για τον επαγγελματία χάρη στη μεγάλη ικανότητα φόρτωσης, τις άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης, αλλά και τη μεγάλη γκάμα εκδόσεων.
Το μοντέλο παρουσιάζεται με νέα συστήματα ασφαλείας, σύγχρονο σύστημα multimedia και μεγαλύτερη, πιο αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων.
Το Trafic Van E-TECH Electric εξακολουθεί και προσφέρει διάφορες εναλλακτικές φόρτωσης, διαθέτοντας, παράλληλα, κορυφαίες δυνατότητες διαμόρφωσης και εξατομίκευσης:

Μήκος 5,08 ή 5,48μ. και ύψος 1,967 ή 2,498μ.
Ο όγκος του χώρου φόρτωσης (σε έκδοση κλειστού van) κυμαίνεται από 5,8 έως τα 8,9μ3
Διατίθεται και σε έκδοση καμπίνας – πλατφόρμας
Το συνολικό μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4,15μ. (στην μακριά έκδοση L2 που διαθέτει και πλευρική πόρτα ‘long-load’)
Διατίθεται με κινητήρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss