Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Diana στο ‘The Crown’ εξηγεί γιατί η πριγκίπισσα ταυτίζεται με την ΛΟΑΤ+ κοινότητα

 

Η Emma Corrin, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana στη δημοφιλή σειρά ‘The Crown’, χαρακτήρισε την royal ως ‘queer’ στην νέα της συνέντευξη στους The Sunday Times.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

H Βρετανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι η Diana υπήρξε ‘queer’, ένας όρος που αναφέρεται στα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ΛΟΑΤ+, καθώς πάντα ήταν περιθωριοποιημένη μέσα στο βρετανικό Παλάτι. Η ηθοποιός που αυτοπροσδιορίζεται και η ίδια ως nonbinary και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες “οι” έδωσε τη συνέντευξη στα πλαίσια της νέας της ταινίας ‘My Policeman’ όπου θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Harry Styles.

“Η Diana ήταν τόσο queer με πολλούς τρόπους γιατί ήταν η “άλλη” μέσα στην βασιλική οικογένεια” είπε εξηγώντας ότι κατά τη διάρκεια της ζωής της πάντα “αγκάλιαζε τους άλλους”, με τον δημοσιογράφου των Times να σχολιάζει πως τόσο η Corrin όσο και η Kristen Stewart που υποδύεται την Diana στην ταινία ‘Spencer’ είναι ομοφυλόφιλες.
Στην επόμενη σεζόν του The Crown, η ηθοποιός Elizabeth Debicki θα υποδυθεί τη δημοφιλή royal τη δεκαετία του ’90, μια εποχή πολύ καθοριστική για τη βασιλική οικογένεια αφού εκτός από το πολύκροτο διαζύγιο του Καρόλου με τη Diana έπρεπε να διαχειριστεί και τον θάνατο της “πριγκίπισσας του λαού”.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss