Η «κωλοτούμπα» του πρίγκιπα Χάρι: Γιατί αλλάζει την αυτοβιογραφία του -Τα 40 εκατ. και οι… τίτλοι

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα αλλάξει μεγάλο μέρος της αυτοβιογραφίας του που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους και για την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ 

Να ξαναγράψει μέρους της αυτοβιογραφίας του φέρεται να ξεκίνησε ο πρίγκιπας Χάρι σε μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής προκειμένου να μην εντείνει την έχθρα με το παλάτι αλλά και να αποφύγει μια εμπορική αποτυχία μετά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ της βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο της Ελισάβετ.
Σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail τα απομνημονεύματα του «αντάρτη» των ανακτόρων ήταν έτοιμα για την αναμενόμενη κυκλοφορία τους αλλά ο δούκας του ζήτησε να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η κίνηση του αυτή ερμηνεύεται επίσης ως μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν τις ημέρες του λαϊκού προσκυνήματος αλλά και της κηδείας της γιαγιάς του.

«Ο Χάρι είναι πρόθυμος για βελτιώσεις τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια υπό το πρίσμα του θανάτου της Βασίλισσας, της κηδείας της και του πατέρα του Κάρολου που παίρνει τον θρόνο. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα στο βιβλίο που αν βγουν να μην φαίνονται τόσο καλά για την οικογένειά του. Γι’ αυτό επέλεξε να κάνει κάποιες αλλαγές και φυσικά δεν πρόκειται για ολική επανεγγραφή της βιογραφίας του», αναφέρουν πηγές κοντά στον δούκα του Σάσσεξ.

Ωστόσο ένα ακόμα στοιχείο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι – όπως αναφέρει σε άλλο άρθρο της η Daily Mail – ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δώσει στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν τους πριγκιπικούς τους τίτλους.
«Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα επιτρέψει στα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να χρησιμοποιούν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας. Η δημοσιογράφος των Times Ρόια Νίκχα έγραψε ότι η αναποφασιστικότητα εντείνει τις εντάσεις μεταξύ του Βασιλιά και του μικρότερου γιου του», αναφέρει η Daily Mail.
Πάντως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εκδώσει την βιογραφία του συνεργαζόμενος με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ Αμερικανό δημοσιογράφο Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ, αφού ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House έχει αναφέρει πως το βιβλίο «θα είναι γεμάτο εμπειρίες, περιπέτειες, απώλειες και μαθήματα ζωής που βοήθησαν τον Χάρι να διαμορφώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss