Η Μαριλένα Ράδου νιώθει τυχερή που έχει μαμά αισθητικό κι έμαθε από μικρή να είναι skincare addict

Η Κατερίνα Μαυρίδη είναι πρόεδρος δικαστηρίου και η ιδιότητά της εξηγεί απόλυτα το αυστηρό look, τα ολόισια, κατάξανθα μαλλιά και το καθωσπρέπει μακιγιάζ. Αυτά στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, γιατί στην καθημερινότητά της η ηθοποιός, Μαριλένα Ράδου, είναι πολύ πιο χαλαρή και έτοιμη να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Τόσο, βέβαια, ώστε να είναι κολακευτικό το αποτέλεσμα και να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της το εκάστοτε μακιγιάζ και χτένισμα.

Η Μαριλένα είναι από εκείνα τα κορίτσια που καλεί τις φίλες της στο σπίτι για να ντυθούν μαζί, να βαφτούν και να φτιάξουν τα μαλλιά τους, είναι πιστή στον καθαρισμό της επιδερμίδας της και skincare addict… από κούνια. Γιατί με μαμά αισθητικό, πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς; Για τα μυστικά ομορφιάς της, τα beauty λάθη που έχει κάνει και την έφεραν αντιμέτωπη μέχρι και με έγκαυμα, τα ξανθά μαλλιά της και την εντατική περιποίησή τους και όλα εκείνα που αγαπούν να κάνουν οι γυναίκες μπροστά από τον καθρέφτη μιλά στο Queen.gr η Μαριλένα Ράδου.

Μαριλένα Ράδου: Η Πρόεδρος στους Παγιδευμένους δεν άλλαξε μόνο μία φορά τα μαλλιά της για έναν ρόλο

https://www.instagram.com/p/Ch68qGVsr7M

Στο Instagram ποζάρεις και με μακιγιάζ και χωρίς και έχεις υγιή, λαμπερή επιδερμίδα. Είσαι τακτική στη ρουτίνα ομορφιάς σου;
Ναι, είμαι πολύ τακτική. Μπορεί να υπάρξει μια φορά τον μήνα που θα κοιμηθώ βαμμένη από την πολλή κούραση, αλλά θα προσπαθήσω ακόμα και την επόμενη μέρα να επανορθώσω. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η μητέρα μου, η οποία είναι αισθητικός, οπότε από μικρή με έχει βάλει στα «πρέπει» και τα «μη» του skincare.
Υπάρχει κάποιο μυστικό ομορφιάς το οποίο να έχεις «κλέψει» από τη μαμά σου;
Υπάρχει ένα σπιτικό peeling-μάσκα, που φτιάχνει η μητέρα μου με συστατικά, όπως το λεμόνι, η ζάχαρη και το μέλι, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να το κάνω μόνη μου. Μου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss