Η μεγάλη μάχη στη Βουλή, τα ψηφοδέλτια και ο… πόλεμος του κέντρου

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων βρίσκεται βεβαίως στην κορυφή της επικαιρότητας αυτή το χρονικό διάστημα, ωστόσο τα κομματικά επιτελεία προχωρούν κανονικά τους εκλογικούς τους σχεδιασμούς.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σίγουρα σκληρή πολιτικά, αν και είναι αμφίβολο αν οι πολίτες θα βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα από τις κονταρομαχίες των πολιτικών στην Βουλή και στις επιτροπές διερεύνησης των παρακολουθήσεων. Ταυτόχρονα με την μητέρα των μαχών που θα λάβει χώρα στην ολομέλεια, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε εκλογικό συναγερμό ανά πάσα στιγμή.
Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού πως οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν πιστεύει κάτι τέτοιο. Ούτε βεβαίως στη ΝΔ έχουν επαναπαυθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις 29 Αυγούστου μέχρι της 13 Σεπτεμβρίου τα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης, υπουργοί και βουλευτές με βάση το σχεδιασμό της Πειραιώς θα ανέβουν μαζικά στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να οργώσουν την περιοχή από τα Γρεβενά μέχρι την Ορεστιάδα, πόρτα – πόρτα, χωριό – χωριό, προκειμένου να επικοινωνήσουν το μέχρι σήμερα έργο της κυβέρνησης αλλά και να δομήσουν το αφήγημα των επικείμενων εκλογών. Το βάρος, άλλωστε των οικονομικών επιτελείων των κομμάτων έχει πέσει και στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων τους ενόψει της ΔΕΘ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 10-11 Σεπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss