Η Μέγκαν Μαρκλ «ξαναχτυπά»: Το δεύτερο podcast με τη Μαράια Kάρεϊ και η…δυσκολία της να συγχωρέσει

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τη σημασία της συγχώρεσης σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη σε αμερικανικό περιοδικό λίγο πριν κυκλοφορήσει το δεύτερο podcast της

Η 41χρονη Μέγκαν Μαρκλ είπε στο περιοδικό «The Cut» οτι «χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσεις» όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τους συγγενείς της.
«Έχω κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω οτιδήποτε», είπε. Μίλησε επίσης για τη σχέση του δούκα του Σάσεξ με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο Alison P Davis σχετικά με τον αντίκτυπο της υπόθεσης της κατά της κυριακάτικης Mail είπε: «Ο Χάρι μου είπε: «Έχασα τον μπαμπά μου σε αυτή τη διαδικασία». Εκπρόσωπος της δούκισσας είπε αργότερα στο BBC News ότι η Μέγκαν αναφερόταν στον πατέρα της, από τον οποίο είναι αποξενωμένη, και εξέφρασε την ελπίδα να μην συμβεί το ίδιο στον σύζυγό της.
Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Κάρολο είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι θα λυπόταν αν ο Χάρι ένιωθε πως η σχέση τους χάθηκε, προσθέτοντας οτι «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αγαπά εξίσου και τους δύο γιους του». H Ντέιβις που έχει πάρει στο παρελθόν συνεντεύξεις με διασημότητες όπως η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και η Λένα Ντάνχαμ, ρώτησε τη Μέγκαν αν πίστευε ότι υπάρχει χώρος για συγχώρεση μεταξύ της ίδιας και των πεθερικών της και της οικογένειάς της.

Η δούκισσα απάντησε: «Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσω. Έχω κάνει πραγματικά μια ενεργή προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω οτιδήποτε.»

Στη συνέντευξη των 6.450 λέξεων, η Mέγκαν μίλησε επίσης για τους φόβους της ότι η παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είχε εκθέσει τον γιο της, Άρτσι, σε υπερβολική προσοχή των μέσων ενημέρωσης, ενώ τόνισε πως νιώθει οτι «απλά με το να υπάρχουμε, ανατρέπουμε τη δυναμική της ιεραρχίας» στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποκάλυψε επίσης οτι σκέφτεται να επιστρέψει στο Instagram.
Η Μέγκαν ισχυρίστηκε επίσης ότι όταν απαίτησαν οικονομική ελευθερία οι Σάσεξ δεν «επανενεφηύραν τον τροχό», αφήνοντας αιχμές για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν «τη διευθέτηση που ήθελαν» χωρίς να τα κατονομάζει. Είπε τέλος ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να την αντιμετωπίζουν ως «πριγκίπισσα» παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκε απο τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα.
Ο πρίγκιπας Χάρι είπε στην Ντέιβις ότι δεν πίστευε ότι ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούσαν να ζήσουν και να συνεργαστούν τόσο στενά όσο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss