Η Microsoft αυξάνει από τη νέα χρονιά την τιμή των νέων κορυφαίων παιχνιδιών του Xbox στα 70 δολάρια

Η Microsoft αυξάνει την τιμή των νέων παιχνιδιών του Xbox από τα 60 στα 70 δολάρια, κάτι που θα ισχύσει από τις αρχές της επόμενης χρονιάς, και μόνο για τους κορυφαίους τίτλους της εταιρείας. 

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια αντίστοιχων κινήσεων από άλλες μεγάλες εταιρείες στο χώρο του gaming, από την Ubisoft έως τη Sony και την Take-Two Interactive Software Inc.
Η αύξηση κατά 10 δολάρια, η οποία αναφέρθηκε αρχικά από το IGN, θα επηρεάσει τις κυκλοφορίες επόμενης γενιάς, όπως τα Starfield, Redfall και Forza Motorsport, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Αυτή η τιμή αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο, την κλίμακα και την τεχνική πολυπλοκότητα αυτών των τίτλων», δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft. Τα παιχνίδια θα είναι πάντως διαθέσιμα ως μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας της εταιρείας, Game Pass, έναντι 9,99€ το μήνα για PC και Xbox, και από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους.
Γεγονός είναι ότι πολλά κορυφαία παιχνίδια παρέμειναν στην τιμή των 60 δολαρίων για σχεδόν δύο δεκαετίες. Το 2020, όταν η Sony και η Microsoft κυκλοφόρησαν τις τελευταίες τους κονσόλες, τα στελέχη συζητούσαν την αύξηση της τιμής σύμφωνα με παράγοντες όπως η διόγκωση του κόστους ανάπτυξης παιχνιδιών και ο πληθωρισμός. Με το PS5, η Sony αύξησε από την πρώτη μέρα την τιμή των παιχνιδιών της νέας κονσόλας από τα 60 στα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss