Η Microsoft θέλει να δημιουργήσει ένα Xbox Store για φορητές συσκευές

Η Microsoft θέλει να φέρει μια γεύση από τις αγορές παιχνιδιών Xbox στο smartphone σας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “The Verge” στην κατάθεση της εταιρείας στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύπνται τα σχέδια για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος Xbox “επόμενης γενιάς” που θα είναι διαθέσιμο σε κινητές συσκευές και όχι μόνο σε κονσόλες και υπολογιστές. Το app store θα στηρίζεται, όπως είναι αναμενόμενο, σε μεγάλο βαθμό στο περιεχόμενο από την προτεινόμενη συγχώνευση της Activision Blizzard αν αυτή πάρει την τελική έγκριση. Το Call of Duty Mobile και τα πιο casual παιχνίδια της King (φυσικά περιλαμβάνεται το Candy Crush σ’ αυτά) αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ήμισυ των εσόδων της Activision και θα βοηθήσουν στην προσέλκυση παικτών στη νέα πλατφόρμα, δήλωσε η Microsoft.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η εξαγορά της Activision Blizzard θα ενισχύσει τα έσοδα της Microsoft από τα παιχνίδια και τις διαφημίσεις για smartphones, μια κατηγορία που η παρουσία της είναι σχεδόν μηδαμινή. Θα προσέφερε επίσης την απαραίτητη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και την εμπορία αυτών των τίτλων.
Ο γίγαντας του λογισμικού πάντως γνωρίζει ότι θα υπάρξουν προκλήσεις. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα χρειαστεί “μια σημαντική αλλαγή” στις συνήθειες των καταναλωτών για να τους απομακρύνει από το App Store της Apple και το Google Play Store, σύμφωνα με την κατάθεση. Η Microsoft αναφέρει ότι θα εφαρμόσει τη φιλοσοφία του “ανοικτού καταστήματος εφαρμογών” στο Xbox Mobile Store, συμπεριλαμβανομένης της ίσης μεταχείρισης για τις εφαρμογές τρίτων και των επιλογών για πληρωμές εντός της εφαρμογής. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss