Η N26 προσθέτει τη δυνατότητα αγοροπωλησιών crypto

Η δημοφιλής fintech, N26, εγκαινιάζει μια νέα λειτουργία συναλλαγών στην εφαρμογή της, το N26 Crypto.

Οι χρήστες θα μπορούν να διαπραγματεύονται εύκολα αγοροπωλησίες κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας χρήματα που έχουν στο λογαριασμό τους στην N26. Στο παρασκήνιο της λειτουργίας, η N26 συνεργάζεται με την Bitpanda για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών και την αποθήκευση των crypto.
Η N26 πρόκειται να αναπτύξει σιγά σιγά το N26 Crypto σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αρχικά, μόνο ορισμένοι χρήστες στην Αυστρία θα έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία ενώ άλλες χώρες θα αποκτήσουν τη λειτουργία κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Η εταιρεία θα επιτρέπει να αγοράζετε, να πουλάτε και να κατέχετε 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Η νεοσύστατη εταιρεία σχεδιάζει ακόμα να προσθέσει άλλα 94 περιουσιακά στοιχεία crypto αργότερα μέσα στον επόμενο χρόνο. 
Το N26 Crypto θα είναι προσβάσιμο από το δεύτερο tab της εφαρμογής, και το οποίο έχει πλέον μετονομαστεί ως “Finances”. Από αυτή την οθόνη, θα βρείτε τα Spaces σας, τους εικονικούς σας δηλαδή λογαριασμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη ως έναν αυτόματο τρόπο αποταμίευσης. Τα Spaces μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κοινόχρηστοι λογαριασμοί με κάποιον άλλο χρήστη της N26.
Κάτω από τη λίστα των χώρων σας, υπάρχει μια νέα ενότητα “Trading” (Συναλλαγές) με το χαρτοφυλάκιο των crypto σας. Η N26 εμφανίζει όλα τα crypto που έχετε στη διάθεσή σας, την αξία των θέσεων σας και πώς αυτές έχουν αλλάξει τις τελευταίες 24 ώρες, εβδομάδα, μήνα ή έτος. Κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss