Η Nissan στην λίστα Α του CDP για τέταρτη χρονιά – FleetNews

Η Nissan μπαίνει στην περίφημη λίστα Α του CDP, στην κατηγορία προστασίας της ασφάλειας των υδάτων, για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Η Nissan Motor Co., Ltd. αναγνωρίστηκε και πάλι για την ηγετική της θέση στην εταιρική βιωσιμότητα από τον CDP, μια παγκόσμια περιβαλλοντική ΜΚΟ. Οι προσπάθειες της Nissan για την προστασία της ασφάλειας των υδάτων, της εξασφάλισαν μια θέση στην περίφημη λίστα A του CDP για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η Nissan εξασφάλισε επίσης την λίστα Α και για την κλιματική αλλαγή, τοποθετώντας την σε ηγετικό επίπεδο στην κατηγορία για δέκα συνεχόμενα χρόνια.
Η ετήσια περιβαλλοντική αναφορά και βαθμολόγηση του CDP αναγνωρίζεται ευρέως ως το χρυσό πρότυπο για την εταιρική περιβαλλοντική διαφάνεια. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός επαίνεσε την Nissan για ενέργειες όπως:

Την Επιτροπή Παγκόσμιας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και τις περιφερειακές επιτροπές για την ολοκληρωμένη διαχείριση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και της ασφάλειας των υδάτων, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών για την αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων
Το σύστημα απολαβών στελεχών, το οποίο βασίζεται σε δείκτη κλιματικής αλλαγής
Τον στόχο της ουδετερότητας άνθρακα για το 2050, που έχει τεθεί για τις λειτουργίες και τον κύκλο ζωής των προϊόντων Nissan
Τον κόμβο ηλεκτρικών οχημάτων EV36Zero, που αποτελεί το πρώτο οικοσύστημα παραγωγής EV στον κόσμο
Τον στόχο μείωσης NiCO2 του 2030, ο οποίος ευθυγραμμίζεται με την πρωτοβουλία Science Based Target
Την αξιολόγηση του κινδύνου για …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss