Η Nothing ανακοίνωσε το PHONE 1 με τιμή που ξεκινά από τις £399

Η περιβόητη ανακοίνωση της Nothing έλαβε επιτέλους χώρα κι εμείς γνωρίσαμε με κάθε επισημότητα το Nothing Phone 1, το πρώτο smartphone της εταιρείας με έδρα το Λονδίνο και ορισμένους γνωστούς και μη εξαιρετέους επενδυτές (ο συνιδρυτής της ONEPLUS, Carl Pei, ο συνιδρυτής του Twitch, Kevin Lin, ο CEO του Reddit, Steve Huffman, o YouTuber Casey Neistat κ.α.).

Η αλήθεια είναι πως γνωρίζαμε ήδη αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, όμως τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτή.
Ο σχεδιασμός του Phone 1 κλέβει την παράσταση, καθώς η πλάτη της συσκευής είναι διακοσμημένη με LED ενδείξεις. Αυτές ανάβουν για να ενημερώσουν τον χρήστη για τυχόν ειδοποιήσεις και την κατάσταση της μπαταρίας ενώ χρησιμεύουν και ως φλας για τις δύο κάμερες των 50 MP έκαστη (μία ευρυγώνια και μία υπερευρυγώνια με την πρώτη να διαθέτει οπτικό και ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και τη δεύτερη να προσφέρει οπτική γωνία 114 μοιρών και λειτουργία macro από απόσταση 4 εκατ.).

Στην πρόσοψη συναντάμε μία οθόνη OLED 6,55 ιντσών στα 1080p με μέγιστη φωτεινότητα 1200 nits και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120 Hz. Η κάμερα selfie είναι 16 MP. Στο εσωτερικό του, το Phone 1 κρύβει έναν Snapdragon 778G Plus. Η Nothing εξήγησε ότι προτίμησε το συγκεκριμένο SoC αντί για κάποιο νεότερο (βλ. Snapdragon 8 Gen 1) αφού έτσι μπορ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss