Η Παρτίζαν δίνει όλους τους παίκτες της στη Σερβία την εβδομάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

EUROKINISSI

Διαθέσιμοι είναι όλοι οι Σέρβοι της Παρτίζαν για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία, που θα γίνει στο Νιούκαστλ μία ημέρα μετά από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, είναι άλλος ένας τελικός για τη Σερβία που βρίσκεται στο 3-3 και συνεχίζει να παλεύει με νύχια και με δόντια για να μη μείνει εκτός διοργάνωσης. Γι’ αυτό, επειδή η κατάσταση είναι κρίσιμη, η Παρτίζαν ενημέρωσε την ομοσπονδία της χώρας ότι θα παραχωρήσει όλους τους Σέρβους αθλητές της για την κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης Νοεμβρίου που θα γίνει στο Νιουκάστλ.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, όσοι κληθούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Σβέτισλαβ Πέσιτς θα είναι παρόντες, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν οι Κοπρίβιτσα, Τριφούνοβιτς, Άντζουσιτς, Βούκτσεβιτς θα ταξιδέψουν πρώτα στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό (10/11, 7η αγωνιστική της EuroLEAGUE) και στη συνέχεια θα βρεθούν στο Νιουκάστλ ή αν θα μείνουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του ΣΕΦ και θα ταξιδέψουν με την αποστολή της Σερβίας στην Αγγλία.

Η Λετονία προηγείται στον όμιλο με ρεκόρ 5-1, η Ελλάδα ακολουθεί στο 4-2, το Βέλγιο και η Σερβία βρίσκονται στο 3-3, η Τουρκία είναι στο 2-4 και η Μεγάλη Βρετανία στο 1-5.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss