Η πρώτη αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρας της στην OPAP Arena

ΑΕΚ

Δείτε τους παίκτες που πήρε ο Ματίας Αλμέιδα για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στην OPAP Arena (03/10, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Μέσα ο Τσούμπερ, εκτός οι Γιόνσον και Χατζισαφί.

Η ώρα της επιστροφής της ΑΕΚ στην OPAP Arena έφτασε. Μετά από την τέλεση των εγκαινίων του νέου της σπιτιού στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα δώσει και το ιστορικό πρώτο της παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (03/10, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες πήραν μια πρώτη γεύση από το νέο τους σπίτι στα εγκαίνια, όμως από εδώ και πέρα θα το “γευτούν” για τα καλά.

Η Ένωση προπονήθηκε για τελευταία φορά ενόψει του αγώνα με τους Νικαιώτες στην OPAP Arena και μετά το πέρας της προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ματς στην OPAP Arena: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss