Η Škoda AUTO αποκαλύπτει τη νέα ταυτότητα της μάρκας – FleetNews

Η Škoda AUTO παρουσίασε τη νέα της εταιρική της ταυτότητα ως μέρος της γενικότερης στρατηγικής “Next Level-Škoda Strategy 2030“.
Η Škoda AUTO αναβαθμίζει την εμφάνισή της σε ένα υψηλότερο επίπεδο σε συνδυασμό με την πιο ριζική αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας εδώ και 30 χρόνια. Το νέο λογότυπο της μάρκας θα χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την παρουσία της εταιρείας στα σύγχρονα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας. Έτσι το λεκτικό σήμα της Škoda θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα από το κλασικό λογότυπο. Η νέα ταυτότητα της μάρκας θα μπει αρχικά σε υλικό ενημέρωσης και επικοινωνίας και στη συνέχεια θα εμφανιστεί και στα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.

Ο Martin Jahn, Μέλος του ΔΣ της Škoda AUTO για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, δήλωσε: «Με τη νέα μας εταιρική ταυτότητα ανεβάζουμε τη συνολική παρουσία της μάρκας σε ένα νέο επίπεδο. Δεν είναι μόνο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας που εξελίσσεται αλλά και οι ίδιοι οι πελάτες μας. Και θεωρούμε ότι αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνουμε τη μάρκα μας πιο ελκυστική για τη δεκαετία του μετασχηματισμού προς την ηλεκτροκίνηση. Και να προσαρμόσουμε την εμφάνιση και τη γενικότερη αίσθηση των αυτοκινήτων μας στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Η νέα εταιρική μας ταυτότητα υπογραμμίζει τη μοντέρνα και ξεχωριστή σχεδίαση. Και δείχνει ξεκάθαρα την προτεραιότητα που δίνουμε στην ψηφιοποίηση της μάρκας».
Υπό την καθοδήγηση του τμήματος μάρκετινγκ, εργαζόμενοι από ολόκληρη την εταιρεία συμμετείχαν στην ανάπτυξη της νέας εταιρικής …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss