Η σωστή βούρτσα, η πετσέτα και 3 ακόμη tips θα σε σώσουν μια για πάντα από την ψαλίδα

Πες «αντίο» στην ψαλίδα των μαλλιών σου κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στη hair care routine σου.

Η ψαλίδα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους. Οι λόγοι εμφάνισής της; Πολλοί! Η συχνή βαφή των μαλλιών, η συχνή χρήση εργαλείων θερμότητας, η αμέλεια στην περιποίηση και η ξηρότητα είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση ψαλίδας στις άκρες των μαλλιών.

Και καταλαβαίνω ότι αυτή η εικόνα σε εκνευρίζει. Ειδικά αν έχεις σκούρα μαλλιά, η ψαλίδα είναι ακόμα πιο ορατή και αντιαισθητική. Γι’ αυτό, όμως, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και να ξεκινήσεις άμεσα να ακολουθείς τα παρακάτω tips δοκιμάζοντας μικρές τροποποιήσεις στη hair care routine σου. Πίστεψέ με! Θα δεις πολύ άμεσα αποτελέσματα και τα μαλλιά σου να είναι πολύ πιο υγιή.
Το λάθος που κάνεις στη haircare routine σου και προκαλείς την εμφάνιση ψαλίδας
Κάνε σωστό στέγνωμα με πιστολάκι
Καταλαβαίνω ότι έρχεται χειμώνας και δεν είναι δυνατόν να αφήνεις τα μαλλιά να στεγνώνουν φυσικά. Θα αρρωστήσεις και θα… τρέχεις. Υπάρχει, ωστόσο, ένα μυστικό που μπορείς να ακολουθήσεις για να μην καταστρέφεις τις άκρες των μαλλιών με το πιστολάκι. Ποτέ μα ποτέ μην ακουμπάς το ακροφύσιο του σεσουάρ στα μαλλιά σου. Φρόντιζε να υπάρχει μεγάλη απόσταση όταν στεγνώνεις τα μαλλιά και όσο μπορείς να χρησιμοποιείς τον κρύο αέρα.

Χρησιμοποίησε μια χτένα με δόντια
Για να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις χρησιμοποίησε μια χτένα με φαρδιά δόντια. Προσοχή όμως! Ξεκίνα το χτένισμα από κάτω προς τα πάνω, διαλύοντας τους κόμπους που υπάρχουν. Διαφορετ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss