Η Toyota ανακοίνωσε το σεντάν BEV bZ3 – FleetNews

Η Toyota Motor Corporation ανακοίνωσε το Toyota bZ3, το δεύτερο μοντέλο της σειράς bZ. Το bZ3 είναι ηλεκτρικό σεντάν μπαταρίας που αναπτύχθηκε για την κινεζική αγορά από την BYD Toyota EV Technology Co., Ltd. (BTET)— κοινοπραξία  της Toyota και της BYD Company Ltd. (BYD)—και την FAW Toyota Motor Co. Ltd. (FAW Toyota).
Θα κατασκευάζεται και θα πωλείται μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της FAW Toyota.
Αναπτύχθηκε από κοινού με την συνεργασία τριών εταιρειών
Πάνω από 100 μηχανικοί της Toyota, από τα τμήματα σχεδιασμού, παραγωγής, μηχανικής και ποιοτικού ελέγχου, συμμετείχαν στην ανάπτυξη, συνεργαζόμενοι με μηχανικούς της BYD και της FAW Toyota. Το Toyota bZ3 διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία του Toyota bZ4X.
Η BYD, από την ίδρυσή της το 1995, ειδικεύεται στις μπαταρίες και άλλες βασικές τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της e-Platform 3.0. Η BYD και οι συνεργάτες της παρέχουν προηγμένη, ασφαλή και αξιόπιστη τεχνολογία μπαταριών στο Toyota bZ3.
Η FAW Toyota είναι γνωστή για την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της που περιλαμβάνουν παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, ο συνολικός όγκος πωλήσεων της FAW έχει φτάσει τα δέκα εκατομμύρια μονάδες. Χάρη στις παγκοσμίου επιπέδου εγκαταστάσεις και τεχνολογίες της, η εταιρεία παράγει πλέον νέα ενεργειακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Toyota bZ.
Νέα δομή και σχεδίαση για “νέα ελευθερία, νέες εμπειρίες”
Το Toyota bZ3 προσφέρει στους πελάτες νέα εμπειρία αυτοκινήτου που βασίζεται στο τρίπτυχο: εξηλεκτρισμένο, δυναμικό και ευχάριστο.

Εξηλεκτρισμένο: Αυτονομία άνω των 600 χλμ με προηγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το σύστημα ηλεκτροκίνησης συνδυάζει την μπαταρία ιόντων λιθίου LFP της BYD, με φωσφορικό σίδηρο λιθίου και τις τεχνολογίες ηλε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss