Η Ζαχάροβα «δείχνει» τις ΗΠΑ για το σαμποτάζ στους Nord Stream

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είναι υποχρεωμένος να απαντήσει αν η Ουάσινγκτον βρίσκεται πίσω από τις τρεις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream από τη Ρωσία στην Ευρώπη,

«Στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι ο Nord Stream θα τελειώσει αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία» αναφέρει σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία μάλιστα ανήρτησε το βίντεο με τα λόγια του Τζο Μπάιντεν.
«Θα βάλουμε τέλος» στον Nord Stream 2 αν τα ρώσικα τανκς περάσουν τα ουκρανικά σύνορα, ακούγεται να λέει ο Τζο Μπάιντεν. «Ο Μπάιντεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει στην ερώτηση αν οι ΗΠΑ έκαναν την απειλή τους πραγματικότητα» αναφέρει η Ζαχάροβα.

«Μια δήλωση προθέσεων και μια υπόσχεση. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τις λέξεις που χρησιμοποιούμε. Η Ευρώπη πρέπει να ξέρει την αλήθεια» ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Των τριών διαρροών που προέκυψαν στους αγωγούς Nord Stream, προηγήθηκαν 2 εκρήξεις, στη Βαλτική απ’ όπου περνούν οι αγωγοί φυσικού αερίου Nord Stream 1 και Nord Stream 2.

Σχετικές ειδήσεις

Nord Stream: Τα σενάρια του πιθανού σαμποτάζ – Ποιος επωφελείται από την αναταραχή
Nord Stream: Ποιος κερδίζει από το σαμποτάζ στους αγωγούς; Σενάρια και θεωρίες για τους «ενόχους»
Μπορέλ: Σκόπιμη ενέργεια οι διαρροές σε Nord Stream 1 και 2 – «Φουντώνει» ο ενεργειακός πόλεμος


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss